ΠΟΛΟ

Τσαλκάνης: "Restart στη Βουλιαγμένη"

Τσαλκάνης: "Restart στη Βουλιαγμένη"
INTIME SPORTS

Στους στόχους της Βουλιαγμένης τη νέα σεζόν και την απόφαση των διοικούντων να δηλώσουν την ομάδα στο Euro Cup αναφέρθηκε ο αρχηγός Κώστας Τσαλκάνης.

" Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και χτίζουμε την ομάδα από την αρχή", τόνισε ο Κώστας Τσαλκάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα waterpoloworld.com.

Ο αρχηγός της Βουλιαγμένης υποστήριξε πως οι "μπέμπηδες" δεν μπορούν να συναγωνιστούν φέτος τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τη νέα σεζόν, μεγάλη και δύσκολη.

"Ως ομάδα κάνουμε " επανεκκίνηση" (restart). Θα είναι μια δύσκολη, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια", πρόσθεσε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Με την ανανέωση που κάνει η Βουλιαγμένη, την αποχώρηση του Μανώλη Μυλωνάκη και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Τσαλκάνης δεν βλέπει πως μπορεί η ομάδα του να κοντράρει τους "ερυθρόλευκους".

" Αν είμαστε ρεαλιστές δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν, ακόμα και αν δεν πρέπει να λες ποτέ στον αθλητισμό. Χτίζουμε μια καινούργια ομάδα και πρέπει να διαμορφώσουμε το χαρακτήρα και τη ψυχολογία της ομάδας. Οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν να είναι τελικός για εμάς. Ο στόχος είναι βέβαια οι τελικοί, αλλά όπως προανέφερε θα είναι μια μακρά και δύσκολη σεζόν".

Ο Τσαλκάνης αναφέρθηκε και στην απόφαση της Βουλιαγμένης να δηλώσει συμμετοχή στο Euro Cup και όχι στο Champions League.

" Για μια ομάδα σαν τη δική μας δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε στο Champions League. Την περσινή χρονιά που είχαμε καλύτερη ομάδα, αντιμετωπίσαμε στα πλέι οφ τη Ραντνίσκι και χάσαμε. Μετά από τον αποκλεισμό ήμασταν εκτός Ευρώπης από τα μέσα Οκτωβρίου.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν οι ομάδες που αποκλείονται στα πλέι οφ του Champions League δεν συνεχίζουν στο Euro Cup. Δεν υπάρχει καμιά λογική εξήγηση για αυτό και η LEN πρέπει να το κοιτάξει. Οπότε θα παίξουμε στο Euro Cup όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε περισσότερα παιχνίδια, κάτι που είναι τώρα σημαντικό για εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ