ΠΟΛΟ

Τρίτη η Χίος, 8-4 τον Υδραϊκό

ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία εντυπωσιακή χρονιά ολοκληρώθηκε για τη Χίο η οποία επιβλήθηκε με 8-4 επί του Υδραϊκού στον Άλιμο και κατέλαβε την τρίτη θέση στην Α1 πόλο των ανδρών!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον ΝΟΧ. Οι Χιώτες επιβλήθηκαν και στο δεύτερο μικρό τελικό επί του Υδραϊκού και κατέλαβαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Οι παίκτες του Λαζαρίδη μπήκαν από την αρχή του αγώνα πιο δυνατά και κατάφεραν με δύο τέρματα του Ρουστάμοφ και ένα του Μιμίδη να προηγηθούν με 3-1 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός έκανε την αντεπίθεση του, μείωσε ακόμα και στο γκολ τη διαφορά (3-4) στα μισά της περιόδου, ωστόσο η Χίος άντεξε και κατάφερε να ξεφύγει και πάλι στο σκορ με 6-3. Στη συνέχεια ο ΝΟΧ έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 8-4.

Αν μη τι άλλο η χρονιά ήταν εντυπωσιακή για τον ΝΟΧ αφού στην αρχή της χρονιάς ελάχιστοι περίμεναν ότι θα φτάσει τόσο ψηλά, όμως η εξαιρετική δουλειά του Μιχάλη Λαζαρίδη και των παικτών του φάνηκε μέσα στην πισίνα.

Υδραϊκός - Χίος 4-8

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 2-3, 1-2.

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Χατζηκυριακάκης 1, Βιτέλλας 1, Μπλάνης 1, Αλαμάνας 1

Χίος (Λαζαρίδης): Ρουστάμοφ 3, Καλογεράκος 2, Μιμίδης 1, Καζάζη 1, Πέττας 1

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ