ΠΟΛΟ

Τρεις τίτλοι σε τρεις ώρες για τη Βουλιαγμένη

Τρεις τίτλοι σε τρεις ώρες για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη μέσα σε σχεδόν τρεις ώρες κατέκτησε τα πρωταθλήματα Νεανίδων, μίνι Παίδων και Εφήβων στο πόλο.

Ιστορική θα μείνει η βραδιά της Κυριακής 17/7/2016 για τον ΝΟ Βουλιαγμένης και τα τμήματα υποδομής του, καθώς καταφέρνει να θριαμβεύσει μέσα σε λίγες ώρες και να αναδειχθεί πρωταθλητής σε τρεις κατηγορίες ηλικιακών πρωταθλημάτων. Μετά το Νεανίδων και το Μίνι Παίδων νωρίτερα, ο ιστορικός ΝΟΒ κατέκτησε τον τίτλο και στο πρωτάθλημα των Εφήβων.

Η αρχή έγινε στο πρωτάθλημα των Νεανίδων. Εκεί ο ΝΟΒ επιβλήθηκε με 9-1 επί του Ολυμπιακού σε ένα ματς το οποίο από την αρχή του απέκτησε ένα ξεκάθαρο φαβορί.

Οι παίκτριες της Λιόση προηγήθηκαν με 5-0 στο ημίχρονο και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και έφτασαν στη νίκη. Πρώτη σκόρερ ήταν η Πρωτοπαπά με τέσσερα γκολ και ακολούθησε η Ιφιγένεια Μαυρωτά με δύο.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-1

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-0, 3-0, 1-1

Βουλιαγμένη: Βαρελίδη 1, Ιφ. Μαυρωτά 2, Πρωτοπαπά 4, Ιωαννίδη 1, Σελετοπούλου 1

Ολυμπιακός: Ειρ. Νίνου 1

Στους μίνι Παίδες το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους πιτσιρικάδες του ΝΟΒ και του Παναθηναϊκού να μάχονται μέχρι το τέλος. Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και κατάφερε μέχρι το τέλος να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα παρά την αντεπίθεση των πράσινων στο τέλος φτάνοντας στη νίκη με 5-4.

Παναθηναϊκός - Βουλιαγμένη 4-5

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 1-1, 2-1

Παναθηναϊκός: Βαρίτης 1, Ι. Παπαδρακάκης 1, Κ. Παπαδρακάκης 2

Βουλιαγμένη: Μπελέτσης 1, Παπανικολάου 2, Μαδένογλου 1, Βλατάκης 1

Το τελευταίο χρονικά τρόπαιο ήρθε από τους Εφήβους. Η ομάδα από τον Λαιμό νίκησε εύκολα στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου, τον Ολυμπιακό με 18-8 και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια Ελλάδας Εφήβων για το 2016.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Δήμου με 6 γκολ. Τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Άννα Μαρκοπούλου.

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 8-18

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 1-2, 2-3, 2-7

Ολυμπιακός: Κούκιας 3, Μπραϊμης 2, Περόπουλος 1, Βαλιανάτος 2

ΝΟΒ: Παπαγεωργίου 2, Α. Μαυρωτάς 1, Γιαννουρής 1, Γραμματικός 3, Πάτερος 1, Ρομπόπουλος 1, Δ. Δήμου 6, Γκίκας 1, Καλογερόπουλος 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ