ΠΟΛΟ

Το μήνυμα του Διαθεσόπουλου

Το μήνυμα του Διαθεσόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας πέρα από τις καθιερωμένες ευχές κάνει έκκληση για βοήθεια λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην ΚΟΕ.

Στο καθιερωμένο του μήνυμα για το Πάσχα, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος έκανε έκκληση για βοήθεια τονίζοντας την τραγική κατάσταση που υπάρχει στην ΚΟΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμά του: "Καλή ανάσταση σε όλους τους ανθρώπους του χώρου και καλή υπομονή. Είμαστε αβοήθητοι και οι μόνες ευχές σ αυτή την περίπτωση είναι έκκληση για βοήθεια. Η οικονομική κατάσταση στην ΚΟΕ είναι οικτρή. Δε μπορούμε να εξασφαλίσουμε καν κολυμβητήριο για έναν αγώνα νεανίδων αν και είμαστε από χθες σε εγρήγορση. Τα διοικητικά και η λειτουργία των κολυμβητηρίων έχουν να κάνουν με την πολιτεία και εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε, εάν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη αρωγή".

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναφέρθηκε και στον εξοστρακισμό της ΚΟΕ και των γραφείων της από το Ελληνικό. "Πλέον χρειάζεται να βρούμε έδρα ώστε να στεγαστούν τα γραφεία μας. Ζούμε ένα δράμα και τα πράγματα δε φαίνονται να καλυτερεύουν. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βρούμε τις λύσεις. Παλεύουμε για να υπάρχουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ