ΠΟΛΟ

Το απίστευτο μαγιό του Ράτζεν

Το απίστευτο μαγιό του Ράτζεν
INTIME SPORTS

Το μαγιό του νέου ξένου του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν έκλεψε την παράσταση στην πρώτη προπόνηση και θα ενθουσιάσει τους οπαδούς του συλλόγου (φωτογραφίες).

Ο Νίκολα Ράντζεν επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος πρωταθλητής Ευρώπης στη Βουδαπέστη, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη των "ερυθρολεύκων" στο κολυμβητήριο του Ζαππείου.

Φόρεσε ένα μαγιό που αναφέρεται στην αδερφοποίηση των συλλόγων του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. "Ορθόδοξα αδέρφια" έγραφε το μαγιό και στο πίσω μέρος είχε τα δύο σήματα των ομάδων.

Ο Σέρβος αμυντικός δήλωσε: " Ξεκάθαρα ο μεγάλος στόχος είναι η ομάδα να πάει στο Φάιναλ-6. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι για μένα μια μένα μια νέα αρχή. Νιώθω από την πρώτη ημέρα τον Ολυμπιακό οικογένεια μου και θέλω να προσφέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Ξέρω όλα τα παιδιά και θα δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η είσοδος στο Φάιναιλ-6 αλλά και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου".

Το απίστευτο μαγιό του Ράτζεν
INTIME SPORTS

Στην πρώτη προπόνηση ήταν όλοι παρόντες πλην του νιόπαντρου Μανώλη Μυλωνάκη. Ο Ισπανός αριστερόχειρας Μπλάι Μάλιαρακ κατέφτασε στο κολυμβητήριο απευθείας από το αεροδρόμιο και δέχθηκε ευχές από τους συμπαίκτες του για το γάμο του. Αρχηγός είναι ξανά ο Νίκος Δεληγιάννης μετά την αποχώρηση του Τάσου Σχίζα από την ενεργό δράση.

Το απίστευτο μαγιό του Ράτζεν
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ