ΠΟΛΟ

Το Wild Card meeting και το...Super Cup στο "Π. Καπαγέρωφ"!

Το Wild Card meeting και το...Super Cup στο "Π. Καπαγέρωφ"!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανέλαβε τη διοργάνωση του Super Cup στο πόλο των γυναικών με τον τελικό να διεξάγεται στον Πειραιά στις 20 Νοεμβρίου.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Ρώμη, η συνάντηση των ιθυνόντων της LEN με τους εκπροσώπους των 8 ομάδων που μετέχουν στο Champions League και είναι κάτοχοι της Wild Card μαζί με την Κροάτικη Πριμόριε Ριέκα και την ομάδα του Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι που μετέχουν στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Η συνάντηση πραγματοποΙΉθηκε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πάολο Μπαρέλι και τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Κατά τη διάρκεια του Wild Card meeting οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν για οργανωτικά θέματα, ανακοινώθηκε το οργανόγραμμα της χρονιάς και παρουσιάστηκε το marketing plan, στο οποίο έχουν σημειωθεί κάποιες τροποποιήσεις συγκριτικά με την περσινή χρονιά.Στο περιθώριο της συνάντησης προέκυψε και η είδηση της ανακοίνωσης του τόπου και της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού του Super Cup στο πόλο Γυναικών το οποίο αναλαμβάνει να διοργανώσει ο Ολυμπιακός και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στο «Π. Καπαγέρωφ».

Εκεί ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Len Trophy, Μεντιτερανέα Ιμπέρια από την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ