ΠΟΛΟ

Το Σούπερ Καπ στη Σαμπαντέλ

Το Σούπερ Καπ στη Σαμπαντέλ

Μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι η Σαμπαντέλ κατέκτησε το Σούπερ Καπ επικρατώντας στον τελικό με 10-9 επί της Ματαρό.

Νικήτρια στον ισπανικό εμφύλιο του τελικού στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ήταν η Σαμπαντέλ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιβλήθηκε με 10-9 επί της Ματαρό σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις.

Η Μπεατρίς Ορτίθ έβαλε μπροστά στο σκορ την Σαμπαντέλ με την Αράνια να απαντά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 της πρώτης περιόδου. Ισόπαλη ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος.

Με τέρματα από τις Φόρκα και Κόρντομπες η Σαμπαντέλ προηγήθηκε με 2-1 και 3-2. Η Ματαρό απάντησε με τέρματα από τις Καμπράι και Λόπεθ για να περάσει μπροστά με 4-3, αλλά η Ταμπάνι 30'' πριν το τέλος του ημιχρόνου διαμορφώνοντας το 4-4.

Το πρώτο μεγάλο προβάδισμα για την Σαμπαντέλ ήρθε στα μισά της τρίτης περιόδου όταν με τέρματα από τις Άνα Εσπάρ και Όλγκα Ντομενέκ προηγήθηκε με 7-5 για να μειώσει η Μάρτα Μπαχ με 7-6. Η Τζούντιθ Φόρκα έδωσε "αέρα" τριών τερμάτων στην Σαμπαντέλ με 9-6 με 6.23' να απομένουν για το τέλος της αναμέτρησης, αλλά η Ματαρό με τέρματα από τις Αράνια και Λόπεθ μείωσε σε 9-8 3.53 για το τέλος.

Με 1.58' να απομένουν η Φόρκα έκανε το τελικό 10-8 με τη Ματαρό στην επόμενη επίθεση να χάνει διπλή ευκαιρία με παίκτρια παραπάνω να ξαναμπει στο ματς.

Σαμπαντέλ - Ματαρό 10-9

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 3-2, 3-3

Σαμπαντέλ: Α. Εσπάρ 2, Μπ. Ορτίθ 1, Ταμπάνι 1, Κόρδομπες 1, Ντομενέκ 1, Φόρκα 4

Ματαρό: Αράνια 2, Καμπράι 2, Γκίμπσον 1, Μπαχ 1, Μεσενγκερ 1, Λόπεθ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ