ΠΟΛΟ

Το πρώτο βήμα για τον τελικό ο Ολυμπιακός, 17-6 τον Υδραϊκό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με πλουραλισμό στο σκοράρισμα επιβλήθηκε με 17-6 επί του Υδραϊκού στον Πειραιά και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών.

Πήρε άνετα το προβάδισμα στις νίκες (1-0) ο Ολυμπιακός στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών με τον Υδραικό. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 17-6 επί του αντιπάλου τους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Β´ φάσης των πλέι οφ (ημιτελικοί), στο κολυμβητήριο του Πειραιά, την Τρίτη (15/5) το βράδυ και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Χρειάζονται μια νίκη ακόμα την Πέμπτη (17/5) στον δεύτερο αγώνα στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Σε περίπτωση νίκης του Υδραικού εκεί, ο τρίτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (19/5) στον Πειραιά (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες).

Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε ένα ακόμα ματς οι Φουντούλης, Γενηδουνιάς και Γούνας ήταν εκείνοι που τράβηξαν στο σκοράρισμα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Νικολαΐδη.

Από εκεί και πέρα για τον Υδραϊκό τρία τέρματα πέτυχε ο Χαραλαμπόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΥΔΡΑΙΚΟΣ 17-6

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 5-2, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 3, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Χαλυβόπουλος, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς Σπ.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 2, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 1, Μπλάνης, Βιτέλλας, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 3, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμανιπάκ, Γραμματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ