ΠΟΛΟ

Το πρώτο Beach Water Polo υπό το φως το φεγγαριού!

Το πρώτο Beach Water Polo υπό το φως το φεγγαριού!
MARJAN RADOVIC/ ALL RIGHTS RESERVED

Μια ξεχωριστή πρόκληση θα αντιμετωπίσουν φέτος οι #beachpolistas, καθώς από 4 έως 6 Αυγούστου στη Λεμεσό θα διεξαχθεί το πρώτο νυχτερινό Beach Water Polo στην οκτάχρονη ιστορία του θεσμού.

Μόνο μια φορά στο παρελθόν ελληνική ομάδα έχει διαγωνιστεί σε βραδινές ώρες και αυτή ήταν η Poseidon 1, στο Ζαντάρ της Κροατίας, στην επίσημη διοργάνωση της Red Bull, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Τώρα, στη Λεμεσό υπό την αιγίδα της FAB Sportswear και του Υδάτινου Κόσμου, το νέο εγχείρημα αναμένεται να συναρπάσει το κυπριακό κοινό, ενώ οι αστέρες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας θα αγωνιστούν υπό το φως των προβολέων και μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Εθνική ομάδα Beach Water Polo που θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να διεκδικήσει το τρόπαιο αποτελούν οι: Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ), Κώστας Μουρίκης (Ολυμπιακός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Μάριος Χατζηκυριακάκης (Υδραϊκός), Αργύρης Θεοδωρόπουλος (Π.Φάληρο), Ορέστης Σαλάχας (Προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας), Τάσος Πιρπιρής (Πρώτος προπονητής γυναικείου τμήματος ΑΝΟ Γλυφάδας).

Μαζί τους και ο Κώστας Λούδης (Πρώτος προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης), ο διεθνής διαιτητής, Σπύρος Αχλαδιώτης και ο πρώην διεθνής φουνταριστός Διαμαντής Μονιούδης.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι 22 και οι αθλητές Beach Water Polo υπολογίζονται για το εν λόγω τουρνουά στους 250 και έρχονται από τις χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Μολδαβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ