ΠΟΛΟ

Το "ευχαριστώ" του Χάρη Παυλίδη στον Θοδωρή Βλάχο

Το "ευχαριστώ" του Χάρη Παυλίδη στον Θοδωρή Βλάχο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Βλάχος αντικατέστησε τον τιμωρημένο Χάρη Παυλίδη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Πάντοβα και εκείνος έσπευσε να τον ευχαριστήσει για την συναδελφικότητά του.

Το "η ισχύς εν τη ενώσει" και το "ενιαίος και αδιαίρετος" είναι δυο φράσεις που στον Ολυμπιακό αποτελούν κανόνα. Η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων, το οικογενειακό κλίμα και η στήριξη είναι στοιχεία που τα συναντά κανείς στον σύλλογο και το ένα τμήμα πάντα στέκεται στο πλευρό του άλλου. Τα παραδείγματα είναι πολλά...

Έχουμε δει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους αδελφούς Αγγελόπουλους να προσφέρουν χρήματα ή να φέρνουν παίκτες στα ερασιτεχνικά τμήματα και τους πληρώνουν οι ίδιοι, έχουμε δει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στο ΣΕΦ σε κρίσιμα παιχνίδια του τμήματος μπάσκετ, έχουμε δει συγχαρητήριες ανακοινώσεις του ενός τμήματος για το άλλο έπειτα από επιτυχίες του, έχουμε δει παλαιότερα τα μέλη ή σήμερα την κάρτα φιλάθλου για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Γενικότερα, το καλό κλίμα είναι κάτι που έχει "χτιστεί" με τα χρόνια και σίγουρα έχουν παίξει ρόλο και οι επιτυχίες. Όσο καλύτερα πηγαίνει ένα σωματείο, τόσο καλύτερο είναι και το κλίμα που υπάρχει στους κόλπους του. Δεν υπάρχει εσωστρέφεια, δεν υπάρχει αλλολοφάγωμα και μιζέρια. Αυτά ίσως συνέβαιναν στο παρελθόν, το σίγουρο είναι ότι δεν συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια.

Η εικόνα με τον Θοδωρή Βλάχο να κοουτσάρει την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Πάντοβα που θα έκρινε την πρόκριση του τμήματος στο Final-4, μπορεί να προκάλεσε εντύπωση και λογικό είναι, όμως για τον Ολυμπιακό θεωρείται... αυτονόητο. Η ομάδα βρισκόταν "ακέφαλη" σε ένα ματς δίχως αύριο και ο κόουτς της ανδρικής ομάδας κάλυψε τον συνάδελφό του.

Ο Χάρης Παυλίδης, αφού τον αγκάλιασε μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσε μέσω Facebook να τον ευχαριστήσει δημόσια, δείχνοντας το πόσο υγιές είναι το κλίμα μεταξύ των ανθρώπων που δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Thodoris Vlachos. Τεράστια συμβολή κυρίως λόγω της προσωπικότητας του αλλά και της προπονητικής του αξίας,για μένα ένας από τους κορυφαίους στο κόσμο!!

Για τον κόσμο του Θρύλου τι να πω;; Το ευχαριστώ είναι λίγο..ειδικά στο τελευταίο πέναλτυ,πρέπει να κουνήθηκε το παπαστρατειο!!!!!

Με εσάς δίπλα μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κοριτσάρες μου ταυτόχρονα με ένα μεγάλο συγνώμη και την υπόσχεση ότι δεν θα τις αφήσω ξανά μόνες τους..

Τα καλύτερα έρχονται!!!!#winners_never_quit"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ