ΠΟΛΟ

Το "ευχαριστώ" του κόουτς Βλάχου

Το "ευχαριστώ" του κόουτς Βλάχου

Δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους για όλα τα θερμά μηνύματα (video)

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος περνάει τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης προτού ξεκινήσει η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο Βολιώτης τεχνικός που οδήγησε την εθνική ομάδα στο χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, κατέφυγε στο facebook, προκειμένου να ευχαριστήσει τους Έλληνες φιλάθλους για τα θερμά μηνύματα που δέχθηκαν ο ίδιος και οι διεθνείς.

Δύο εβδομάδες λοιπόν μετά την επιστροφή της Ελλάδας στο βάθρο, ο ομοσπονδιακός προπονητής που καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, έγραψε:

" Σε όλη τη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Καζάν, τα μηνύματα στήριξης σε όλους εμάς ήταν πολλά και καταλυτικά! Μόλις όμως η σημαία μας ανέβηκε στον ιστό, πολλαπλασιάστηκαν, ήταν γεμάτα περηφάνεια και μας συγκίνησαν πολύ!

Για όλους εμάς που πανηγυρίζαμε σαν μικρά παιδιά στο τέλος του μικρού τελικού, όλα αυτά τα εισπράττουμε από εσάς, δίνουν το πραγματικό νόημα στην επιτυχία μας και είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Σας ευχαριστώ πολύ".

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου:

Greek water polo players get the bronze (Kazan 2015)

Kazan 2015, water polo men's tournament, ceremony (Bronze medals)

Posted by WATER POLO on Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ