ΠΟΛΟ

Το "αντίο" της Κούβδου στη Βουλιαγμένη

Το "αντίο" της Κούβδου στη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Έλενα Κούβδου αποχαιρέτησε το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης μετά από μία γεμάτη καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Το πόλο περνά πλέον σε δεύτερη μοίρα για την Ελένη Κούβδου αφού αποφάσισε να αφοσιωθεί στην καριέρα της μακριά από τις πισίνες. Η 29χρονη τερματοφύλακας μετά την αποχώρηση της από την Εθνική ομάδα, ανακοίνωσε ότι φεύγει και από την Βουλιαγμένη.

Η σχέση της Κούβδου με τον ΝΟΒ ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια και σε αυτό το διάστημα η Ελληνίδα τερματοφύλακας κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος (2006, 2007, 2010, 2012, 2013), 2 Champions Cup (2009 και 2010) και 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης (2009 και 2010).

Αναλυτικά η σχετική δήλωσή της: "Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ήταν και είναι η δεύτερη οικογένεια μου, εκεί εξελίχτηκα σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος. Είχα την τύχη να έχω μπροστά μου αθλήτριες πρότυπα που ήτανε για εμένα η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη στο να ακολουθήσω τα βήματα τους. Χαίρομαι που η ομάδα που ξεκίνησα και με ανέδειξε είναι και η ομάδα που κλείνω την καριέρα μου σαν αθλήτρια έχοντας μόνο αγάπη και όμορφες αναμνήσεις για ένα υγιές σωματείο πρότυπο για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα μου και να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΝΟΒ που χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα είχε την ποιότητα και την διάρκεια που έχει , τις συμπαίχτριες μου όλα αυτά τα χρόνια που η κάθε μια έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που συνεργάστηκα που εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είναι και υπέροχοι άνθρωποι, στην Τζίνα Ρούπακα που ήταν ο άνθρωπος που με έκανε τερματοφύλακα, στην Αλεξία Καμμένου που είχα την τύχη να συνεργαστώ το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας μου , τον Κώστα Δήμου και στην Κική Λιόση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ