ΠΟΛΟ

Θοδωρής Βλάχος: "Στο Ρίο για τη διάκριση"

Θοδωρής Βλάχος: "Στο Ρίο για τη διάκριση"

Στον Sport24 Radio 103,3 και στον απεσταλμένο του στο Βελιγράδι, Γιάννη Κορακή, μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος και αναφέρθηκε στην ήττα από την Ουγγαρία. (audio)

Ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών μίλησε στον Γιάννη Κορακή στον Sport 24 Radio μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Για τον αγώνα: “Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Η Ουγγαρία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν πολλά τα 13 γκολ που δεχθήκαμε στην άμυνα. Παίξαμε χωρίς μυαλό. Γενικά, όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια που κατέβαλαν για για είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα έχει μέλλον και αυτό κοιτάζουμε. Θέλαμε να πάρουμε το μετάλλιο, αλλά δεν το αξίζαμε και δεν το πήραμε”.

Για τους επόμενους στόχους της Εθνικής: “Σήμερα δεν είχαμε έναν τομέα στον οποίο διακριθήκαμε. Αυτό έκανε τον αντίπαλο να είναι πιο καλός και πιο δυνατός. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι ο μεγάλος μας στόχος. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε, έχουμε δει ομάδες που δεν τα πήγαν καλά σε μια διοργάνωση, να είναι πιο ανταγωνιστικές στην επόμενη. Αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς. Μετά από ένα χαμένο μετάλλιο, να πάμε στο Ρίο και να προσπαθήσουμε να διακριθούμε”.

Για το τι είπε στους παίκτες του: “Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεν θέλω να τους βλέπω με σκυμμένα κεφάλια. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, Δεν αξίζαμε τη νίκη. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για μια άλλη διάκριση. Θα μας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ