ΠΟΛΟ

Θέλει να κρατήσει τον κορμό του ο Ολυμπιακός

LEN CHAMPIONS LEAGUE 2018 / FINAL-8 / / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE 2018 / FINAL-8 / / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι επαφές για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό τρέχουν με τους Πάβιτς και Φουντούλη να παραμένουν και τους Μυλωνάκη, Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς να παίρνουν σειρά.

Ο Θοδωρής Βλάχος και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν με βασικό τους στόχο να διατηρήσουν τη "ραχοκοκαλιά" της ομάδας που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Αρκετοί από τους ερυθρόλευκους δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και η διοίκηση θέλει να τους κρατήσει.

Ήδη τελειωμένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποθέσεις των Φουντούλη και Πάβιτς. Ο 30χρονος περιφερειακός και ο 36χρονος τερματοφύλακας έχουν συμφωνήσει σε όλα και σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα υπάρχουν ακόμα τρεις πολίστες που αναμένεται να πάρουν σειρά.

Οι Μυλωνάκης, Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς είναι αυτοί που θα κληθούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους και εάν επιτευχθεί συμφωνία και με αυτούς τότε θα έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης. Έτσι, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ενίσχυση της ομάδας με βασικό στόχο της διατήρηση των σκήπτρων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ