ΠΟΛΟ

Θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Γερμανία

Θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Γερμανία

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του World League..

Την Γερμανία αντιμετωπίζει σήμερα (24/3) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών, στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, για την προκριματική φάση του World League.

Το προτελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας για τον Β’ Όμιλο της Ευρώπης, θα αρχίσει στις 19.00 και τα κορίτσια της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας θέλουν μόνο τη νίκη για να μη χαθεί τουλάχιστον η δεύτερη θέση.

Στην Τελική φάση (Σαγκάη, 9-14 Ιουνίου) έχει προκριθεί ήδη η Ολλανδία και το μόνο που απομένει είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή (22/3).

Ο προπονητής Μίλος Σέκουλιτς έχει επιλέξει στη 13άδα τις: Μικέλε Ράινχαρτ, Μπέλεν Βόζεμπεργκ, Άνικα Έμπελ, Ίρα Ντάικε, Κλαούντια Μπλούμενκαμπ, Γκέσα Ντάικε, Άνια Σέϊφερτ, Κλαούντια Κερν, Κιμ Ίλλινγκερ, Λουίζε Ζίμερμαν, Κάρμεν Γκέλσε, Σίνα βαν ντερ Μπος, Τζούλε Λίμπνερ.

Η Βαθμολογία στον Όμιλο:

1. Ολλανδία 65-26 12

…………………………………………………

2. Ισπανία 53-29 6

-. ΕΛΛΑΔΑ 46-39 6

4. Γερμανία 20-80 0

Επόμενη αγωνιστική (21/4): Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ, Γερμανία – Ολλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ