ΠΟΛΟ

Τη νίκη της αγωνιστικής ο Υδραϊκός

Τη νίκη της αγωνιστικής ο Υδραϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο μοναδικό ματς με χαρακτήρα ντέρμπι σε αυτή την αγωνιστική ο Υδραϊκός παίζοντας εξαιρετική άμυνα επιβλήθηκε με 12-2 επί του ΠΑΟΚ. Σημαντική νίκη για τον Εθνικό. Πέρασαν εύκολα όλα τα φαβορί.

Σαν σίφουνας πέρασε από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ο Υδραϊκός, που πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 12-2 (τη δεύτερη στο πρωτάθλημα, έχει και μια ισοπαλία), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Με φοβερή άμυνα οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη καθήλωσαν τους αντιπάλους του του Δικέφαλου του Βορρά και βρίσκοντας λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους, έχτισαν από το δεύτερο οκτάλεπτο μια διαφορά και την αύξησαν μέχρι το τέλος φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι κράτησαν χωρίς γκολ τον ΠΑΟΚ για δύο οκτάλεπτα. Πρώτοι σκόρερ για τον Υδραϊκό ήταν ο Χατζηκυριακάκης με τον Στελλάτο οι οποίοι είχαν από τρία γκολ.

Έναν ωραίο κολυμβητικό περίπατο έκανε ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Αλίμου όπου νίκησε τον ουραγό ΝΟ Καλαμακίου με 20-2 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν σε χαλαρούς ρυθμούς το τρομερό σερί συνεχόμενων νικών στην Ελλάδα, ενώ έφτασαν στο φετινό μαραθώνιο στο 4 στα 4. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και κράτησαν το σκορ στο 2-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί.

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού καθόλη τη διάρκεια του ματς και με αυξομειώσεις στην απόδοσή του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τη νίκη με 16-3 επί του ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη, με πολύ καλή άμυνα και σωτές επιλογές επιθετικά, έχτισαν από το ξεκίνημα τη διαφορά στο σκορ και την αύξησαν ιδιαίτερα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο το οποίο πήραν με επί μέρους σκορ 7-0. Κορυφαίοι σκόρερ για τον ΝΟΒ, με 4 γκολ ο καθένας, οι Βίκο και Σολανάκης.

Τη νίκη της αγωνιστικής ο Υδραϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Έξι γκολ πέτυχε ο Βάσιτς στη νίκη του Παναθηναϊκού

Εύκολο απόγευμα πέρασε στην τυπική έδρα του, στο κολυμβητήρια "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας, ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε σε ρυθμούς ρελαντί του ΝΟ Πατρών με 17-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νεοφώτιστοι της Πάτρας προηγήθηκαν 0-1, αλλά το δεύτερο γκολ τους το πέτυχαν προς το φινάλε για να μειώσουν σε 15-2 και να γίνει τελικά το 17-2. Πρωταγωνιστής και πάλι για τους πράσινους ο Βάσιτς (ΦΩΤΟ) που πέτυχε 6 γκολ.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισε ο ΑΝΟ Γλυφάδας καθώς κατάφερε να υποτάξει τον Πανιώνιο στο "Αντ. Δημητρόπουλος" με 10-8, για την 4η αγωνιστική.

Μ' ένα ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΑΝΟΓ πήρε μια διαφορά τριών γκολ και την κράτησε μέχρι λίγο πριν από το τέλος οπότε ο Πανιώνιος μείωσε στα δύο και έγινε το τελικό 10-8.

Ο Εθνικός ήταν ο νικητής στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 6-5 του Παλαιού Φαλήρου στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Έτσι οι κυανόλευκοι του Πειραιά, με την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνουν τους 9 βαθμούς και φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, πήγαινε γκολ γκολ και ο Μπεριστιάνος (κορυφαίος σκόρερ με 3) πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Εθνικό, 4.26 πριν από το φινάλε του αγώνα.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Χίου 16-3

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 2-1, 7-1

Βουλιαγμένη (Λούδης): Κοπελιάδης 2, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης 2, Αφρουδάκης 2, Βίκο 4, Σολανάκης 4

ΝΟ Χίου (Μικέδης): Θωμάκος 1, Κανδιόγλου 1, Μπερτόλης 1

Παναθηναϊκός - ΝΟ Πατρών 17-2

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-0, 5-0, 4-1.

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Λίντχουντ 3, Βάσιτς 6, Βιτέλας 1, Τοράκης 1, Καλογεράκος 2, Καρούντζος 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Καπετανάκης 1

ΝΟ Πατρών (Λαμπάτος): Καλιοράκης 1, Παπάκος 1

ΠΑΟΚ - Υδραϊκός 2-12

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-4, 0-2, 0-5

ΠΑΟΚ (Βέργος): Ν. Προσινικλής 1, Τσολακούδης 1

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Θαλασσινός 1, Μιτελούδης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Μπλάνης 1, Σαρτζετάκης 1, Λιαπάκης 2, Στελλάτος 3

ΑΝΟ Γλυφάδας - Πανιώνιος 10-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 1-1, 2-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Μάζης): Παπαναστασίου 4, Κατσαούνης 2, Αλβέρτης 1, Παπασηφάκης 1, Γιαννόπουλος 2

Πανιώνιος: Ν. Καρακάσης 2, Κουλιεράκης 1, Θεοδόσης Παπαλουκάς 1, Σπ. Γαβαλάς 3, Σταυρόπουλος 1

Εθνικός - Παλαιό Φάληρο 6-5

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 0-1, 1-0

Εθνικός (Κουντουδιός): Τζώρτζης 1, Κόχειλας 1, Μπεριστιάνος 3, Παπαδόγκωνας 1

Παλαιό Φάληρο (Μαμούρης): Θεοδωρόπουλος 2, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 1

ΝΟ Καλαμακίου - Ολυμπιακός 2-20

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-4, 0-6, 0-8

ΝΟ Καλαμακίου(Σταϊκόπουλος): Φωκάς 1, Φαναριώτογλου 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Αργυρόπουλος 1, Πρέκας 2, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Ποντικέας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 3, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναθηναϊκός - ΝΟ Πατρών 17-2

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Χίου 16-3

ΠΑΟΚ – Υδραϊκός 2-12

ΑΝΟ Γλυφάδας - Πανιώνιος 10-8

Εθνικός - Παλαιό Φάληρο 6-5

ΝΟ Καλαμακίου - Ολυμπιακός 2-20

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 12

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 10

3. Παναθηναϊκός 9

4. Εθνικός 9

5. Υδραϊκός 7

6. ΠΑΟΚ 6

…………………………………………………………………………………………………………......................

7. Παλαιό Φάληρο 6

8. ΑΝΟ Γλυφάδας 6

…………………………………………………………………………………………………………......................

9. ΝΟ Χίου 3

10. Πανιώνιος 3

11. ΝΟ Πατρών 0

12. ΝΟ Καλαμακίου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/11)

Παλαιό Φάληρο – Παναθηναϊκός

Υδραϊκός- Εθνικός

ΝΟ Χίου – ΠΑΟΚ

Πανιώνιος – ΝΟ Βουλιαγμένης

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Πατρών – ΝΟ Καλαμακίου

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ