ΠΟΛΟ

Τέταρτη νίκη για Εθνικό, κορυφαία η Νιαρχάκου

Τέταρτη νίκη για Εθνικό, κορυφαία η Νιαρχάκου

Tην τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στη Β' Φάση της Α1 Γυναικών πήρε η ομάδα του Εθνικού, που επικράτησε με 7-6 του ΝΟ Ρεθύμνου. Τέσσερα γκολ πέτυχε η Νιαρχάκου.

Tην τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στη Β' Φάση της Α1 Γυναικών πήρε η ομάδα του Εθνικού, που επικράτησε με 7-6 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ".

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, ένα πρώτο οκτάλεπτο το οποίο είχε μόλις ένα γκολ από πλευράς ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο Εθνικός ισοφάρισε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα σχετικά κλειστό παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Στη συνέχεια, με την Έλενα Φαρμάκη να αποβάλλεται με τρεις ποινές, η ομάδα του Εθνικού έκανε ένα σερί 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο φτάνοντας το σκορ στο 6-3.

Οι πολίστριες του Κώστα Φιτσανάκη αντέδρασαν στο τελευταίο οκτάλεπτο, έφτασαν στην ισοφάριση εκμεταλλευόμενες τον παίκτη παραπάνω, όμως 39'' πριν το τέλος η Νιαρχάκου, με το τέταρτο προσωπικό της γκολ, χάρισε τη νίκη στις γηπεδούχους.

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-0, 1-3

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Α., Βάσιλα 1, Αποστολίδου, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλα, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Καρυπίδου Η. 1.

Διαιτητές: Σπανουδής, Ποσποτίκης

Η ΝΕ Πατρών έβαλε "φωτιά" στον όμιλο

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ΝΕ Πατρών πριν λίγη ώρα στη Β΄Φαση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-6 στο "Αντ. Πεπανός" και έφτασε τους τρεις βαθμούς στον όμιλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου, σε ένα παιχνίδι που ήταν μεγάλο ντέρμπι ως το φινάλε, κατάφερε να φύγει νικήτρια χάρη σε τέρμα της Σολανάκη λίγο πριν το τέλος και έβαλε "φωτιά" στην υπόθεση πρόκριση. Τα τρία πρώτα οκτάλεπτα δεν είχαν έντονο ρυθμό και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως όλα ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1, με τις δύο ομάδες να προηγούνται εκατέρωθεν.

Τελικά, στο τελευταίο οκτάλεπτο ο αγώνας και οι άμυνες άνοιξαν, το παιχνίδι έφτασε στο 6-6 και ενώ έδειχνε πως θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, το εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Σολανάκη χάρισε τη νίκη στη ΝΕΠ. Η ίδια ήταν και πρώτη σκόρερ του αγώνα με τρία τέρματα.

Τώρα συνολικά τρεις ομάδες διεκδικούν τη 2η προνομιούχο θέση μετά τον Εθνικό, ο ΝΟ Ρεθύμνου με 6 βαθμούς και οι ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΕ Πατρών με 3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-1, 4-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη 3, Ζαφειράκη, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευτ.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη 1, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

Νίκη ο Νηρέας Χαλανδρίου, 9-5 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Χαλάνδρι

Tην νίκη πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς αγώνων μεταξύ 7ου και 8ου της Α' Φάσης του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, με 9-5.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου και η ομάδα του Τρίτωνα ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο με 1-0, σε ένα οκτάλεπτο όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Οι δύο ομάδες ήταν στα ίσα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που τις βρήκε ισόπαλες με 3-3. Μάλιστα, ο Τρίτωνας έφτασε να προηγείται με 3-1, ωστόσο η είσοδος της Τετζαλίδου άλλαξε τα πράγματα και με τα δύο της τέρματα πέτυχε την ισοφάριση.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Νηρέας πήρε τελικά το προβάδισμα και έφτασε το σκορ στο 6-4, για να έρθουν τρία ακόμη τέρματα στην τελευταία περίοδο να διαμορφώσουν το τελικό 9-5 υπέρ της ομάδας της Ευτυχίας Καραγιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 9-5

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-1, 3-1

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 3, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά, Μαστροκαλού 2, Μαυρέλου 2, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονομίδη, Αδάμη, Στρατάκου Α.

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 2, Ανδρή, Κούζουνα, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παλαιοδήμου, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 2, Παπαδάκη, Λίβα, Κώτσου

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ