ΠΟΛΟ

Τεράστια ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 12-11 τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ  - ΠΑΟΚ.  ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 6-1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά κατάφερε να στείλει το ματς στα πέναλτι όπου επιβλήθηκε με 12-11. Κράτησε το πλεονέκτημα η Γλυφάδα. Βήμα παραμονής ο Πανιώνιος.

Σε έναν αγώνα με μεγάλες ανατροπές, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 12-11 στα πέναλτι, στην έδρα των πρασίνων, στο κολυμβητήριο του Γουδή και κάνοντας το brake πέτυχε το 1-0 στις νίκες για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Ένα μόλις δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο Ζάτοβιτς, ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 6-6 και έστειλε την ομάδα του στην διαδικασία των πέναλτι, σε έναν αγώνα όπου οι πράσινοι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με 3-1. Μάλιστα διεύρυνε την διαφορά, σε 6-1 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε στην τελευταία περίοδο, όπου με ένα σερί 5-0 κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Ο Καραμπέτσος απέκρουσε το πέναλτι του Χαραλαμπόπουλου διατηρώντας το 11-11 (όπου επικρατούσε μέχρι εκείνη την στιγμή) και ο Σάριτς ευστοχώντας, πέτυχε το τελικό 12-11 και έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (7/4) στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

Κράτησε το πλεονέκτημα η Γλυφάδα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν ο νικητής στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ που κρίνεται στις δύο νίκες απέναντι στο Παλαιό Φάληρο με 9-7, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 στη λήξη της πρώτη περιόδου, όμως οι Φαληριώτες του Νίκου Μαμούρη μείσωσαν τη διαφορά στο γκολ (5-4) μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στη συνέχεια μάλιστα ισοφάρισαν σε 5-5 και σε 7-7 απειλώντας ευθέως τον ΑΝΟΓ με ήττα που θα του αφαιρούσε το πλεονέκτημα έδρας. Όμως δύο γκολ του Μάριου Χατζηγούλα χάρισαν τη νίκη στον ΑΝΟΓ.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 6-6 (καν.διάρ.) 11-12 (μετά τα πέν.)

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 3-0, 0-5, πέν. 5-6.

Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Βιτέλλας 2, Καλογεράκος 2, Καρούντζος 2, Φώσκολος 3, Καπετανάκης 1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 4, Νικολαΐδης 3, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 2

ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 9-7

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-4, 3-3, 1-0

ΑΝΟ Γλυφάδας (Μάζης): Τζελάτης 1, Παπαναστασίου 2, Παπούκας 1, Αλεξίου 1, Χατζηγούλας 2, Σκουμπάκης 2

Π. Φάληρο (Μαμούρης): Κουρλιάφτης 2, Τσαχιλίδης 4, Γαβαλάς 1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Τετάρτη (5/4) Θέσεις 1-6

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 6-6 (καν.διάρ.) 11-12 (μετά τα πέν.)

ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 9-7

Παρασκευή (7/4) Θέσεις 1-6

15.00 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

20.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

* Αν χρειαστούν 3οι αγώνες, την Κυριακή 9 Απριλίου στις έδρες των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Προβάδισμα παραμονής για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος νίκησε με 9-7 τον ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν πλέον σημαντικό προβάδισμα, 2-0 νίκες, επί του αντιπάλου τους (είχαν και μια νίκη από την κανονική περίοδο). Η επόμενη κόντρα των δύο ομάδων είναι την Παρασκευή (7/4) στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της Πάτρας. Αυτός που θα συμπληρώσει πρώτος τρεις νίκες μένει στην κατηγορία και θα παίξει για τις θέσεις 9η-10η κόντρα στον ΝΟ Χίου, ενώ ο χαμένος υποβιβάζεται στην Α2 (όπου έχει υποβιβαστεί ήδη ο ΝΟ Καλαμακίου).

Ο Πανιώνιος έφτιαξε ένα προβάδισμα ενός και δύο γκολ από το ξεκίνημα και έλεγξε τον ρυθμό, ενώ λίγο πριν από το φινάλε του τρίτου οκτάλεπτου προηγήθηκε και με 7-3, αλλά οι Πατρινοί έκλεισαν πάλι την ψαλίδα σε 7-5 και στο τελικό 9-7.

Πανιώνιος - ΝΟ Πατρών 9-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 3-2, 2-2

Πανιώνιος (Δήμου): Ν. Καρακάσης 1, Κουλιεράκης 4, Θεοδώσης - Παπαλουκάς 1, Βέκκος 2, Ποταμιάνος 1

ΝΟ Πατρών (Λαμπάτος): Κανελλόπουλος 1, Β. Κανελλόπουλος 2, Τουλγαρίδης 1, Παπάκος 2, Δουρίδας 1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OUT

Τετάρτη (5/4) Θέσεις 9-12

Πανιώνιος - ΝΟ Πατρών 9-7

Παρασκευή (7/4) Θέσεις 9-12

20.00 ΝΟ Πατρών - Πανιώνιος

* Αν χρειαστεί 3ος αγώνας, την Κυριακή 9 Απριλίου στην έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Νέα Σμύρνη).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ