ΠΟΛΟ

Τέλος ο Κατσούλης από τον Εθνικό

Τέλος ο Κατσούλης από τον Εθνικό

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο τιμόνι του Εθνικού, ο Γιώργος Κατσούλης αποχαιρετά τον Εθνικό. Η διοίκηση έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με ανακοίνωσή του, ο Εθνικός γνωστοποίησε ότι ο Γιώργος Κατσούλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από δυο χρόνια και χαρακτηρίζει επιτυχημένη την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ ευχαριστεί δημόσια τον καταξιωμένο προπονητή της γυναικείας μας ομάδας υδατοσφαίρισης κ. Γιώργο Κατσούλη, για την περάτωση και ολοκλήρωση της προ διετίας έναρξης της συνεργασίας, καθώς και για το έργο που έκανε στο χρονικό αυτό διάστημα, τηρουμένων των αναλογιών και συνεκτιμώντας τις σύγχρονες δύσκολες πανελλήνιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούνται τα καθήκοντα των προπονητών.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, τηρεί τους κανονισμούς και το fair play σε όλα τα αθλήματα και ομοσπονδίες που συμμετέχει, προσπαθώντας με ελάχιστα πλέον μέσα να διατηρήσει την αξιοπρέπεια, που η βαρύτητα της ιστορίας του τον υποχρεώνει, παρότι συνήθως δεν αντιμετωπίζεται από τους φορείς με την αντίστοιχη αξιοπρέπεια που του αξίζει.

Υπ' αυτές τις συνθήκες η συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας μας ομάδας υδατοσφαίρισης κ. Γιώργο Κατσούλη, κρίνεται ως επιτυχημένη, όλοι μας δε ελπίζουμε, ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το ακόμα καλύτερο μέλλον και παρουσία της ομάδας μας, εν όψει μάλιστα και των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ στις εκλογές της 30ης Ιουνίου 2014".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ