ΠΟΛΟ

Τέλος ο Κολόμβος από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Κολόμβος από τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ήδη βρίσκεται σε επαφές με ομάδες του εξωτερικού.

Μετά από επτά χρόνια οι δρόμοι του Χριστόδουλου Κολόμβου και της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα χωρίσουν. Το συμβόλαιο του 29χρονου φουνταριστού ολοκληρώθηκε και στις επαφές που υπήρξαν για την ανανέωση του υπήρξε διαφορά.

Ο Κολόμβος ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε από τη ΝΕ Πατρών στον Πειραιά ετοιμάζεται ήδη να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός θα είναι σίγουρα εκτός των ελληνικών συνόρων. Ήδη, ο φουνταριστός έχει στα χέρια του δύο καλές προτάσεις από την Τουρκία (ΕΝΚΑ) και τη Γερμανία (Ανόβερο). Αμφότερες, οι δύο ομάδες θέλουν να ρίξουν πολλά χρήματα φέτος και για αυτό το λόγο κυνηγούν ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά στην ανανέωση με τον Μουρίκη οπότε θα πρέπει να αποφασίσει ποιος θα τον πλαισιώσει. Είτε θα αποκτηθεί κάποιος Έλληνας ταλαντούχος φουνταριστός είτε θα οδηγηθεί σε λύση από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη θέση.

Τέλος ο Κολόμβος από τον Ολυμπιακό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ