ΠΟΛΟ

Τέλος από την Εθνική η Μανωλιουδάκη

Τέλος από την Εθνική η Μανωλιουδάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη θα συνεχίσει από εδώ και πέρα η Εθνική πόλο των γυναικών η οποία ανακοίνωσε την απόσυρση της από την αντιπροσωπευτική ομάδα.

Στα 31 της χρόνια η Φιλιώ Μανωλιουδάκη αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών έπειτα από σειρά ετών προσφοράς. Η σπουδαία παίκτρια του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόφασή της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Κορυφαία της στιγμή ήταν το 2011 η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σανγκάη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της: "Ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές φτάνει στο τέλος του κ μαζί του ολοκληρώνεται κ το δικό μου όμορφο ταξίδι με την Εθνική Ομάδα! Έφτασε η στιγμή που δεν θα ξανά φόρεςω το αγαπημένο μου γαλανόλευκο σκουφάκι!

Είμαι παρά πολύ περήφανη που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι παρά πολλά!! Όμορφες κ άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μου!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια!! Τους προπονητές μου και ειδικά το Γιώργο Μορφέση που συνεργαστήκαμε τα περισσότερα χρόνια αλλά και ζήσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της ομάδας!!

Θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα που μου πρόσφερε τόσα πολλά!

Με σεβασμό κ εκτίμηση,

Φιλιώ Μανωλιουδάκη"

Δείτε το post της στο Facebook:

Τέλος από την Εθνική η Μανωλιουδάκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ