ΠΟΛΟ

Τελευταία ευκαιρία στη Βαρκελώνη

Τελευταία ευκαιρία στη Βαρκελώνη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελονέτα την Τετάρτη (4/3, 20.15, Novasports 3) στο Champions League. Επιτακτική η νίκη για τους "ερυθρόλευκους".

Μόνο νίκη χρειάζεται ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ελπίζει πως θα επιστρέψει στην καταλανική πρωτεύουσα για για να παίξει στο Final-6.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τη Μπαρτσελονέτα για την 6η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ήττες στην Ευρώπη με την τελευταία στο "Παπαστράτειο" (με 9-7) με αντίπαλο τη Μπαρτσελονέτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος τόνισε "ί σως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Παίζουμε στην έδρα της ομάδας που θα διοργανώσει το Final 6 του Champions League και χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης".

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός Μπλάι Μάλιαρα επιστρέφει στη γενέτειρα του και πρόσθεσε "πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 6. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αφού η Μπαρτσελονέτα θα έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας".

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στον όμιλο: Έγκερ-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (19.45), Μπρέσια-Προ Ρέκο (21.30).

Βαθμολογία

1.Προ Ρέκο 15β.

2.Έγκερ 7

3.Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 6

4.Μπρέσια 5

5.Μπαρτσελονέτα 5

6.Ολυμπιακός 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ