ΠΟΛΟ

Τα κλειδιά μένουν στον Βλάχο

Τα κλειδιά μένουν στον Βλάχο
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και την ερχόμενη σεζόν για το μεγάλο στόχο, το Final-6 του Champions League.

Την παραμονή του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι του 2011 και φέτος ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το νταμπλ.

Η ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, αν και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Final-6 του Champions League. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της επόμενης χρονιάς.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

" Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια. Η ομάδα έχει πάντα υψηλούς στόχους, θέλει το νταμπλ στην Ελλάδα αλλά θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να πάμε πιο ψηλά και στην Ευρώπη".

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ήδη την παραμονή τεσσάρων παικτών: Του Κώστα Μουρίκη, του Χριστόδουλου Κολόμβου, του Βαγγέλη Δελακά και του Γιώργου Ντόσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ