ΠΟΛΟ

Τα βρήκαν ΝΕ Πατρών και ΠΕΑΚ

Τα βρήκαν ΝΕ Πατρών και ΠΕΑΚ

Θετική έκβαση είχε το νέο ραντεβού των ανθρώπων της ΝΕ Πατρών με τη διοίκηση του ΠΕΑΚ αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Αίσιο τέλος είχε η μία από τις ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ΠΕΑΚ Πατρών. Η διοίκηση του αθλητικού κέντρου είχε νέο κύκλο επαφών με εκείνη της ΝΕ Πατρών και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τη χρήση του "Α. Πεπανός".

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις αφού το χάσμα που χώριζε τις δύο πλευρές ήταν μεγάλο με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/9) η ΝΕΠ να είναι χαρακτηριστική.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΠΕΑΚ έπεσε από τις αρχικές υπέρογκες απαιτήσεις της, ενώ υπήρξε συνεννόηση και για τους επί μέρους όρους της συμφωνίας. Έτσι, το επόμενο μέρος της συμφωνίας αφορά τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Από την Τετάρτη (16/9) θα ξεκινήσει το γέμισμα της πισίνας και αναμένεται να χρειαστούν 2-3 ημέρες ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά.

Κοντά σε συμφωνία και με την Παναχαϊκή

Εξελίξεις υπήρχαν και για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής. Η ομάδα η οποία επέστρεψε φέτος στην Α1 θέλει να χρησιμοποιήσει ως έδρα το "Τόφαλος".

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε καλό κλίμα και αναμένεται να βγει η σχετική ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει τη χρήση του κλειστού ως έδρα της Παναχαϊκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ