ΠΟΛΟ

Τα συγχαρητήρια του Βασιλειάδη στην Εθνική Νέων-Ανδρών

ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση βιβλίου «ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΕΤΡΑΔΙΑ» του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αβραάμ Κουκούλογλου.Στη παρουσίαση και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.(Eurokinissi Sports-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Βασιλειάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, με δήλωση του έδωσε συγχαρητήρια στους παγκόσμιους πρωταθλητές της Εθνικής Νέων-Ανδρών στο πόλο.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου από την Εθνική Νέων-Ανδρών στο πόλο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Τεό Λοράντου και δεν έμεινε εκεί.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο στον οποίον μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθώς και την πρόθεσή του να δεχτεί τα χρυσά παιδιά στο γραφείο του.

Ο κ. Διαθεσόπουλος ενημέρωσε πως οι διεθνείς μας αναχωρούν για διακοπές με το που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, οπότε το ραντεβού ορίστηκε για τα τέλη του Αυγούστου.

Επιπρόσθετα, ο κ. Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "H ελληνική υδατοσφαίριση έφτασε για μία ακόμη φορά σε μία τεράστια διάκριση επιβεβαιώνοντας πως δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων διαχρονικά στην χώρα.

Η Εθνική Νέων Ανδρών του πόλο με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου μας χάρισε μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μοιράζει απλόχερα. Πανηγυρίζουμε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση χάρη σε αυτά τα παιδιά που μαζί με τους προπονητές τους και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πασχίζουν καθημερινά σε συνθήκες δύσκολες. Είμαστε δίπλα τους. Τους ευχαριστούμε για την υπέρβαση που έκαναν για να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ