ΠΟΛΟ

Συζητά με το τμήμα πόλο της ΑΕΚ ο Κοκκινάκης

Συζητά με το τμήμα πόλο της ΑΕΚ ο Κοκκινάκης

Η ομάδα πόλο της ΑΕΚ θέλει να έχει μια ανταγωνιστική σεζόν και έτσι στόχος της διοίκησης είναι να στελεχώσει το ρόστερ της με δυνατούς παίκτες. Μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν κάνει ήδη συζητήσεις και με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Ανταγωνιστική θέλει να είναι η ομάδα πόλο της ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση θέλει να φέρει έμπειρους πολίστες για να στελεχώσουν το ρόστερ της Ένωσης. Άλλωστε, στόχος είναι να βρίσκεται το τμήμα στην Α1 την ερχόμενη πενταετία, όπως έχουν διαμηνύσει και άνθρωποί που το τρέχουν.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με αρκετούς παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο "Survivor", Κώστας Κοκκινάκης. Ο πολύπειρος άσος που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού και μάλιστα υπήρξε διεθνής, λαμβάνοντας μέρος σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε συνάντηση με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Δάνδολο, τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Κιρμιζόγλου και τον έφορο, Πάνο Μιχαλόπουλο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει επίσημη απάντηση για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Μέχρι να μπει στο γνωστό παιχνίδι, αγωνιζόταν στον Υδραϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ