ΠΟΛΟ

Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και Ρέθυμνο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ -  ΕΘΝΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δίχως κάποια έκπληξη ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της 4ης αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό. τη Βουλιαγμένη και το Ρέθυμνο να παίρνουν εύκολα τις νίκες.

Άνετη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 με 21-1 επί του συμπολίτη Εθνικού. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη με αυτόν τον τρόπο πέτυχε το απόλυτο τόσο στη Γ' Φάση, όσο και συνολικά στο πρωτώθλημα, αφού σε 12 αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες νίκες.

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 6-1, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 12-1. Στη συνέχεια οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και παίκτριες, με το 21-1 να είναι το τελικό σκορ.

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στη Γ' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, επικρατώντας εκτός έδρας του ΑΝΟ Γλυφάδας με 12-6.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης από την πρώτη περίοδο, αφού προηγήθηκε με 5-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η διαφορά αυξήθηκε στα έξι γκολ (9-3), ενώ από εκεί και πέρα οι παίκτριες του Τάσου Πιρπιρή παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές, μην αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει περαιτέρω.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 21-1

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 6-0, 4-0, 5-0

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελ. Πλευρίτου 4, Σώρα 3, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 4, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 1, Β. Πλευρίτου 1, Λογοθέτη 2, Πέττα 2, Νίνου 1

Εθνικός (Τσόκας): Πετάση 1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-12

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-4, 1-1, 2-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Πιρπιρής): Ελληνιάδη 2, Ε. Λούδη 1, Αν. Παπαναστασίου 1, Κολτσίδα 1, Νιαρχάκου 1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 2, Πρωτοπαπά 2, Ξενάκη 3, Ιφ. Μαυρωτά 1, Διαμαντοπούλου 2, Αν. Λούδη 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολυμπιακός – Εθνικός 21-1

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (ΘΕΣΕΙΣ 1-4)

1. Ολυμπιακός 18

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 12

3. ΑΝΟ Γλυφάδας 3

4. Εθνικός 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/4)

ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

Συνεχίζει το σερί ο ΝΟ Ρεθύμνου

Την 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη Γ' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών πέτυχε ο ΝΟ Ρεθύμνου απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 14-7. Πλέον οι παίκτριες του Κώστα Φιτσανάκη χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στους δύο εναπομείναντες αγώνες για να καταλάβουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Η αθηναϊκή ομάδα κατέβηκε στον αγώνα που διεξήχθη στο Ηράκλειο με μόλις εννέα παίκτριες και μοιραιά υπέστη την τέταρτή της ήττα σε ισάριθμους αγώνες στην Γ' Φάση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Ρεθυμνιώτισσες να μπαίνουν δυνατά από την αρχή και να προηγούνται με 3-1 στη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Στη συνέχεια, εκμεταλλεύτηκαν και την κούραση του αντιπάλου και έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτριών του Τρίτωνα. Το τελικό 14-7 ήταν αυτό που επισφράγισε τις προσπάθειες των αθλητριών των δύο ομάδων.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 14-7

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 6-2, 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Μ. Καριπίδου 1, Ηρ. Καριπίδου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Λιμπιτάκη 1, Ελ. Φαρμάκη 1

Τρίτων Αμαρουσίου (Βαμβακάρης): Μουλλάκη 2, Τζελέπη 2, Χατζηκυριακάκη 2, Αργυρού 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 22/3

ΝΟ Ρεθύμνου – Τρίτων Αμαρουσίου 14-7

Κυριακή 26/3

ΝΕ Πατρών – Ηλυσιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (ΘΕΣΕΙΣ 5-8)

1. ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 18

2. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 9

3. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3

4. ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. 1

* ΝΕ Πατρών και Ηλυσιακός έχουν ένα ματς λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/3):

ΝΕ Πατρών – Τρίτων Αμαρουσίου

ΝΟ Ρεθύμνου – Ηλυσιακός

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ