ΠΟΛΟ

Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στην Α1 πόλο των γυναικών, ενώ ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στη ΝΕ Πατρών και τη Γλυφάδα.

Την τέταρτη του νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών σημείωσε ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε του Εθνικού στην κοινή τους έδρα, το «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά με 19-4, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Οι "ερυθρόλευκες" του Χάρη Παυλίδη πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση επί του Εθνικού, o οποίος προσπάθησε να σταθεί ανταγωνιστικά στο παιχνίδι.

Πλέον για τον Ολυμπιακό το επόμενη παιχνίδι απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης θα είναι αυτό που θα κρίνει την πρώτη θέση της Α’ Φάσης με τις "ερυθρόλευκες" να έχουν το προβάδισμα μετά την νίκη τους με 12-10 στον πρώτο γύρο. Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Ασημάκη και η Μπιανκόνι που πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών σημείωσε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος επικράτησε στο Ηράκλειο του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-7

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου παρά το γεγονός ότι δεν πήραν πολύ μεγάλο προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού, κατάφεραν να φτάσουν σε σχετικά εύκολη νίκη. Έτσι στην επόμενη αγωνιστική θα παίξουν την πρωτιά του Α' Ομίλου της Α' Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στον Πειραιά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχοντας το μειονέκτημα της ήττας τους στο πρώτο παιχνίδι με 10-12.

Από την άλλη, αυτήν ήταν η τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη. Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Έλενα Ξενάκη και η Βασιλική Διαμαντοπούλου με τέσσερα γκολ.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός - Εθνικός 19-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-0, 5-0, 5-3

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελ. Πλευρίτου 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 4, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 4, Λογοθέτη 1, Νίνου 2

Εθνικός (Τσόκας): Βάσιλα 1, Αποστολίδου 1, Πετάση 1, Γκούζουλα 1

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Βουλιαγμένης 7-15

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 0-4, 3-3, 1-3

ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Σαφέτη 2, Μαυρέλλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Ελ. Φαρμάκη 2, Σολανάκη 1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Χυδηριώτη 3, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 4, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 4, Ιωαννίδη 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολυμπιακός - Εθνικός 19-4

ΝΟ Ρεθύμνου - ΝΟ Βουλιαγμένης 7-15

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 12 (68-24 )

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 9 (66-28)

3. Εθνικός 3 (25-63)

4. ΝΟ Ρεθύμνου 0 (23-67)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/11)

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΟ Ρεθύμνου - Εθνικός

Ματσάρα στην Πάτρα

Το συγκλονιστικότερο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών διεξήχθη στην Πάτρα με την ΝΕΠ και τον ΑΝΟ Γλυφάδας να αναδεικνύονται ισόπαλοι 11-11. Αυτήν ήτνα η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την αθηναϊκή ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο η αχαϊκή ομάδα έγινε το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, ενώ η ομάδα των νοτίων προαστίων είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Η ΝΕΠ πήγε προηγούμενη στο ημίχρονο με 8-7, όμως η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 9-8, τρία λεπτά πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Η ΝΕΠ έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία (10-10) στην λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Το φινάλε προμηνύονταν συγκλονιστικό και έτσι ήταν. Οι άμυνες ήταν αυτές που έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τον δρόμο για τα δίχτυα από μία φορά, με το τελικό 11-11 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Σπουδαίας σημασίας νίκη (η δεύτερη στο πρωτάθλημα) που τον διατηρεί στην διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του Β' Ομίλου της Α' Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, πέτυχε ο Τρίτων Αμαρουσίου, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 18-3 του Ηλυσιακού στο Μαρούσι.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους, η ομάδα του Γιώργου Ιντζέ έδειξε πιο ψύχραιμη και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα πραγματοποιώντας μια συνολικά πολύ καλή εμφάνιση.

Από την άλλη ήταν η τέταρτη ήττα για την ομάδα του Ηλυσιακού, που πλέον δεν έχει ελπίδες για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων της Α' Φάσης του πρωταθλήματος. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Όλσεν με 3 γκολ.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-11

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-3, 2-3, 1-1

ΝΕ Πατρών (Μπιτσάκος): Ευδ. Τσιμάρα 1, Μ. Μπαλάτσα 3, Σ. Μανέτα 3, Ν. Μπαλάτσα 2, Πασσά 1, Μπιτσάκου 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Πιρπιρής): Ελληνιάδη 4, Γρηγοροπούλου 1, Αν. Παπαναστασίου 1, Μαμόγλου 2, Νιαρχάκου 3

Τρίτων Αμαρουσίου - Ηλυσιακός 18-3

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-0, 4-2, 6-1

Τρίτων Αμαρουσίου (Ιντζές): Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 2, Μπαλωμενάκη 2, Όλσεν 3, Χατζηκυριακάκη 1, Στρατιδάκη 1, Μαλλιαρού 1, Δημητροκάλη 2, Αργυρού 1, Στρείδη 1, Κούζουνα 2, Δατσέρη 1

Ηλυσιακός (Γαρελίδης): Σαμαρά 2, Μοτίτη 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτων Αμαρουσίου - Ηλυσιακός 18-3

ΝΕ Πατρών - ΑΝΟ Γλυφάδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 10 52-26

2. ΝΕ Πατρών 7 39-39

3. Τρίτων Αμαρουσίου 6 (43-43)

4. Ηλυσιακός 0 (31-60)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/11)

ΝΕ Πατρών - Ηλυσιακός

Τρίτων Αμαρουσίου – ΑΝΟ Γλυφάδας

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ