ΠΟΛΟ

Συμπαίκτες ο Γιώργος Αφρουδάκης με τον Λεωνίδα Μαυρωτά

Συμπαίκτες ο Γιώργος Αφρουδάκης με τον Λεωνίδα Μαυρωτά

Μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία θα δούμε την επόμενη σεζόν στον Απόλλωνα με Γιώργο Αφρουδάκη να είναι συμπαίκτης με τον γιο του Γιώργου Μαυρωτά και βαφτιστήρα του, Λεωνίδα.

Το δίδυμο του Γιώργου Μαυρωτά και του Γιώργου Αφρουδάκη αποτέλεσε τον οδηγό για πολλές επιτυχίες της Βουλιαγμένης, αλλά και της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Στα τελειώματα της καριέρας του ο πρώτος, στα ξεκινήματα ο δεύτερος συνέθεσαν ένα εξαιρετικό ζευγάρι με τον πρώτο να πασάρει και τον δεύτερο να σκοράρει.

Οι δυο τους είχαν εξαιρετικές σχέσεις και εκτός πισίνας με τον Γιώργο Αφρουδάκη να βαφτίζει τον γιο του επί σειρά ετών αρχηγού της Βουλιαγμένης, Λεωνίδα.

Την Πέμπτη 4/8 ο Γιώργος Αφρουδάκης ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν για μερικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια θα κρεμάσει το σκουφάκι του. Η μοίρα όμως τα φέρνει έτσι με τον 40χρονο σπουδαίο φουνταριστό να αγωνίζεται ως συμπαίκτης με τον βαφτιστήρα του. Ο Λεωνίδας Μαυρωτάς θα αγωνιστεί και εκείνος την επόμενη σεζόν στον Απόλλωνα με την είδηση να κάνει γνωστή ο πατέρας του.

Σίγουρα οι αγώνες του Απόλλωνα την επόμενη περίοδο θα αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς φίλους του αθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ