ΠΟΛΟ

Στους τέσσερις η εθνική

Στους τέσσερις η εθνική

Τη Σερβία θα αντιμετωπίσει στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο Νις η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης.

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στη δεύτερη ημέρα της συμμετοχής της στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο Νις της Σερβίας.

Η αρχή έγινε το μεσημέρια με την ήττα με 9-7 από το Μαυροβούνιο. Η ελληνική ομάδα το πάλεψε γερά κόντρα στους Μαυροβούνιους κι ενώ είχε καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (6/8) και λειτούργησε σχετικά καλά στην άμυνα (3/6 π.π. οι Μαυροβούνιοι), δεν κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά με άλλους τρόπους, καθώς ήταν αναποτελεσματική κυρίως από την περιφέρεια.

Οι Μαυροβούνιοι προηγήθηκαν και με 4-1 στο ξεκίνημα, στη συνέχεια η Ελλάδα μείωσε σε 4-3, αλλά μέχρι το τέλος ακολουθούσε στο σκορ 5-4, 7-4, 8-5. Οι Έλληνες διεθνείς, πάντως, μείωσαν στο τελευταίο λεπτό σε 8-7, αλλά ο Μπργκούλιαν σφράγισε τη νίκη για το Μαυροβούνιο (9-7) 3 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 7-9

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 1-1, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης Ι. 1, Ποντικέας 2, Αφρουδάκης Χρ., Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Φλέγκας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ράνκο Πέροβιτς): Ράντιτς, Ντρ. Μπργκούλιαν 1, Πάσκοβιτς 2, Τσούτσκοβιτς, Ντάρ, Μπργκούλιαν 1, Ράντοβιτς 1, Γιάνοβιτς, Ουκρόπινα 1, Ίβοβιτς 2, Μούρισιτς 1, Κλίκοβατς, Γιόκιτς, Σκεπάνοβιτς.

Περίπατος με Κίνα

Εύκολα έφτασε στη νίκη επί της Κίνας, με 14-6, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο τρίτο παιχνίδι της στο 8εθνές τουρνουά πρετοιμασίας στο Νις της Σερβίας, απόψε.

Έτσι το αντιπροσωπευττικό μας συγκρότημα, με δύο νίκες και μία ήττα, κατέλαβε την 2η θέση στον Α' Όμιλο της πρώτης φάσης του τουρνουά και θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) τη Σερβία (πρώτη στον Β' Όμιλο) στον ημιτελικό για τις θέσεις 1η-4η της τελικής κατάταξης. Σε περίπτωση νίκης θα αγωνιστεί το Σάββατο στον μεγάλο τελικό, διαφορετικά θα παίξει για την 3η θέση.

Η ελληνική ομάδα, με πολύ καλή άμυνα και κορυφαίους τους Ι. Φουντούλη και Γενηδουνιά, που πέτυχαν από 5 και 4 γκολ αντίστοιχα, καταφερε να επιβάλει το ρυθμό της από το δεύτερο οκτάλεπτο και να φτάσει εύκολα στη νίκη.

Χτύπημα στο φρύδι δέχτηκε ο Άλεξ Γούνας και αποχώρησε με ράμματα από το πρώτο οκτάλεπτο.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑ 14-6

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-0, 4-1, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης Ι. 5, Ποντικέας, Αφρουδάκης Χρ. 1, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Φλέγκας.

ΚΙΝΑ (Μαλάρα): Βου, Ταν, Χουν, Ντογκ 2, Λου 2, Λι Λι, Τσεν, Γκου, Τζ. Τσεν, Λουν Λι, Ν. Λιαγκ 2, Ζ. Λιαγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ