ΠΟΛΟ

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, συνέτριψε με 14-2 τον Παναθηναϊκό

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, συνέτριψε με 14-2 τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός με όπλο του την εξαιρετική του άμυνα συνέτριψε με 14-2 τον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας εξαιρετική απόδοση στην άμυνα συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό με 14-2 και δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ματς: Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν νευρικό με τις δύο ομάδες να δείχνουν μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα. Από την μία ο Ολυμπιακός έκανε το αγαπημένο του πρέσινγκ για να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό στην κυκλοφορία της μπάλας και να φύγει σε κόντρες, από την άλλη οι πράσινοι με ζώνη προσπάθησαν να κόψουν τους διαδρόμους προς του Κολόμβο και Μουρίκη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να μην είναι καλό στο πρώτο οκτάλεπτο με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ ένα λεπτό πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόσκα, ενώ λίγο πριν το τέλος Κολόμβος έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα όμως το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες του Βλάχου. Η εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού συνεχιζόταν και την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι έβρισκαν λύσεις και στην επίθεση. Έτσι, η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει όσο περνούσε η ώρα με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να πετύχει γκολ όντας κακός και στον παίκτη παραπάνω. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πράσινοι πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα μετά από 30 λεπτά αγώνα!

Το τελικό 14-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον αντίπαλο του στον τελικό.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 14-2

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 3-0, 5-2

Ολυμπιακός: Ντόσκας, Κολόμβος 3, Γούνας, Μουρίκης, Δελακάς, Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 3, Σμιθ

Παναθηναϊκός: Πρίμορατς 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ