ΠΟΛΟ

Στον τελικό η Βουλιαγμένη, 9-5 τη Γλυφάδα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΟ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΟ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Α1 πόλο των ανδρών αφού επιβλήθηκε με 9-5 επί της Γλυφάδας στον τρίτο ημιτελικό και πήρε την πρόκριση.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, διεκδικώντας τον τίτλο από το μεγάλο του αντίπαλο. Η ομάδα του Κώστα Λούδη νίκησε με 9-5 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον τρίτο και καθοριστικό μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών (Β' φάσης) των πλέι οφ και προκρίθηκε με 2-1 νίκες.

Ο ΝΟΒ θα έχει μειονέκτημα έδρας στη σειρά των μεγάλων τελικών με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα θα κατακτήσει αυτός που θα φτάσει πρώτος στις 3 νίκες. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ στη σειρά για τις θέσεις 3η-4η.

Αυτή τη φορά οι παίκτες του ΝΟ Βουλιαγμένης είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος το πάνω χέρι και δεν κινδύνεψαν από τους αντιπάλους τους που τους είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη και τους είχαν νικήσει στον δεύτερο αγώνα. Με ηγέτη και σκόρερ τον Θανάση Χρυσοσπάθη, που πέτυχε 5 γκολ και με άμυνα που δεν άφηνε περιθώρια στην αντίπαλο, η ομάδα της Βουλιαγμένης έχτισε από νωρίς μια διαφορά και τη διατήρησε μέχρι το τέλος.

Στο 1.26 πριν από τη λήξη γ’ περιόδου -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- αποβλήθηκε με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα ο Παπαναστασίου του ΑΝΟ Γλυφάδας, "διότι εξερχόμενος από επίτευξη τέρματος και πηγαίνοντας στον πάγκο της ομάδας του με εξύβρισε λέγοντας "σα δε ντρέπεσαι"". Στο ίδιο χρονικό σημείο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος ΝΟΒ Ελμισιάν για συνεχόμενη διαμαρτυρία.

Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι τελικοί

Μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης της Βουλιαγμένης οι τελικοί της Α1 πόλο των ανδρών θα ξεκινήσουν την μεθεπόμενη Τρίτη (2/5). Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στον Πειραιά, ο δεύτερος τελικός θα γίνει στον Λαιμό στις 4/5, ο τρίτος στον Πειραιά (6/5) κι αν χρειαστούν επιπλέον αγώνες στις 8/5 και 10/5. Οι σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 1-1

Βουλιαγμένη (Λούδης): Κοπελιάδης 1, Χρυσοσπάθης 5, Χρ. Αφρουδάκης 1, Καπότσης 1, Σολανάκης 1.

Γλυφάδα (Μάζης): Παπαναστασίου 1, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1, Γιαννόπουλος 1, Παπασηφάκης 1

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ