ΠΟΛΟ

Στον ΠΑΟΚ ο Γαλανίδης

Στον ΠΑΟΚ ο Γαλανίδης

Την απόκτηση του Κώστα Γαλανίδη ανακοίνωσε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ η οποία με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Γαλανίδη ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Στο παρελθόν ο διεθνής τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Χίο και τα Χανιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΠΑΟΚ MORRIS ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος, Κώστα Γαλανίδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο διεθνής τερματοφύλακας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό, τη Χίο και τα Χανιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Γαλανίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr.

Πώς αισθάνεσαι που αποτελείς κι εσύ πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του αθλητισμού, «σημαιοφόρος» της βόρειας Ελλάδος, ενώ και στο άθλημά μας έχει δείξει τρομερή βελτίωση τα τελευταία χρόνια και ειδικά πέρυσι με την είσοδό του τόσο στην τετράδα του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου".

Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε να έρθεις στον ΠΑΟΚ;

"Η «υγεία» που αποπνέει ο Σύλλογος, το μέγεθός του, καθώς και το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν για την απόκτησή μου, τόσο ο Πρόεδρος κ. Κατσαρής, όσο και ο Γενικός Αρχηγός κ. Ελευθεριάδης, τους οποίους και ευχαριστώ".

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και οι στόχοι της ομάδας;

"Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδος, που είναι η σταθεροποίηση του ΠΑΟΚ στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού πόλο. Περισσότερα λόγια δε χρειάζονται, τα υπόλοιπα μέσα στην πισίνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ