ΠΟΛΟ

Στον μικρό τελικό η Εθνική Νεανίδων, ήττα 11-10 από την Ολλανδία

Στον μικρό τελικό η Εθνική Νεανίδων, ήττα 11-10 από την Ολλανδία

Έπαιξαν δυνατά, με πάθος και ψυχή τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Νεανίδων, αλλά ηττήθηκαν στον ημιτελικό του "ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ" με 11-10 από την Ολλανδία και θα παίξουν στο μικρό τελικό.

Έπαιξαν δυνατά, με πάθος και ψυχή τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Νεανίδων, μπροστά στο κοινό που κατέκλυσε και πάλι τις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Ιτέας και τις επευφημούσε, κόντρα στην πολύ ισχυρή και από τα φαβορί του επερχόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ολλανδία, στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά "ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ" και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 11-10.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί το πρωί της Κυριακής (6/8), στις 9.45, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Ρωσία -που ηττήθηκε στον δεύτερο ημιτελικό από την Ιταλία με 14-9- για το χάλκινο μετάλλιο. Στις 11.15 θα παίξουν στον μεγάλο τελικό Ιταλία - Ολλανδία.

Η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει Ευρωπαϊκού και κόντραρε στα ίσα τις Ολλανδέζες, με καλή λειτουργία στην άμυνα (1/5 στο λιγότερο) και λύσεις με πλουραλισμό στην επίθεση και με όλους τους τρόπους. Κάποια λάθη στο τέλος τη στοίχισαν τη νίκη.

Η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει Ευρωπαϊκού και κόντραρε στα ίσα τις Ολλανδέζες, με καλή λειτουργία στην άμυνα (1/5 στο λιγότερο) και λύσεις με πλουραλισμό στην επίθεση και με όλους τους τρόπους. Κάποια λάθη στο τέλος τη στοίχισαν τη νίκη. Η Ελλάδα είχε 3/7 με παίκτη παραπάνω και η Ολλανδία 1/5.

Οκτάλεπτα:2-3, 4-2, 2-3, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ:Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Π., Λούδη, Κανετίδου 1, Μαστρόκαλου, Νίνου Ειρ. 3, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κοκκινάκη, Ντούλη 1, Κοντονή 1, Τσιμάρα 1, Γιαννακέα.

Τα γκολ της Ολλανδίαςπέτυχαν: Βούρβελτ 4, Βαν ντε Κραουτς 2, Έντεζαρ 1, Ροζ 1, Σάαπ 1, Κάιζερ 1, Τεν Μπρόεκ 1.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Νεανίδων Κώστας Δήμουμας είπε: "Δεν ήταν καλό το φινάλε του παιχνιδιού για μας, αλλά το παλέψαμε γερά σε όλο τον αγώνα και χάσαμε στο γκολ. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε, γινόμαστε πιο ομάδα και θεωρώ πως δουλεύουμε καλά και είμαστε σε καλό δρόμο στην προετοιμασία μας. 'Εγιναν κάποια λαθάκια σήμερα, που μας στοίχισαν και τη νίκη, αλλά οι μεγάλες ομάδες αναδεικνύονται στις λεπτομέρειες. Άλλωστε η Ολλανδία θεωρείται από τα φαβορί για το Ευρωπαϊκό και εμείς μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν είχαμε ακόμα προσανατολιστεί. Αυτό δείχνει ότι προχωράμε καλά".

Για τις θέσεις 5η-6η: Αυστραλία - Σερβία 12-7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ