ΠΟΛΟ

Στο ρελαντί η Ελλάδα, 12-7 την Ολλανδία

WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική πόλο ανδρών δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές και έφτασε εύκολα στη νίκη απέναντι στην Ολλανδία, επικρατώντας 12-7. Η γαλανόλευκη έκανε το "2 στα 2" στον όμιλό της.

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης πανηγύρισε η Εθνική πόλο ανδρών. Η γαλανόλευκη, μετά το 27-1 στην πρεμιέρα με την Τουρκία, ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Ολλανδίας, νικώντας 12-7. Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, αλλά πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Θυμηθείτε το LIVE του Sport24.gr

Οι βάσεις μπήκαν από το πρώτο οκτάλεπτο, που ήταν μακράν το πιο παραγωγικό για την Ελλάδα, αλλά και συνολικά του αγώνα. Με τον Βλαχόπουλο να κάνει τρομερή εμφάνιση και να σκοράρει κατά ριπάς (πέτυχε έξι τέρματα στο ματς), η Εθνική προηγήθηκε 6-3 στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου. Στο δεύτερο πέτυχε τα μισά γκολ, δέχτηκε ένα λιγότερο και έκλεισε το ημίχρονο στο υπέρ της 9-5.

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς μας έκαναν διαχείριση δυνάμεων και δεν κινδύνεψαν ποτέ από τους Ολλανδούς, που με τη σειρά τους έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Το 2-2 της τρίτης περιόδου διατήρησε το +4 (11-7), για να πετύχει ένα γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο, στην άμυνα διατηρήθηκε το μηδέν και έτσι φτάσαμε στο τελικό 12-7, με την Εθνική να ατενίζει το μέλλον της στη διοργάνωση με αισιοδοξία.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-2, 2-2, 1-0

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 6, Φουντούλης 2, Γούνας 2, Καπότσης, Γεννηδουνιάς

Ολλανδία: Γιάνσεν 2, Λίντχουτ 2, Φαν Ντεν Μπουργκ, Βίνκελχορστ, Γκότερμεϊκερ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ