ΠΟΛΟ

Στο παγκόσμιο του Αλμάτι οι νέοι άνδρες

Στο παγκόσμιο του Αλμάτι οι νέοι άνδρες

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου οδηγεί την εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αλμάτι (4-/13/9)

Για το Αλμάτι του Καζακαστάν αναχωρεί αύριο (1/9 -μέσω Κιέβου-), η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών που θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (4-13 Σεπτεμβρίου). Υπενθυμίζεται ότι θα ισχύουν οι νέοι κανονισμοί (11άδα στην αποστολή, μικρότερη μπάλα, 25μ αγωνιστικός χώρος, εξάδα στον αγωνιστικό χώρο).

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 11 πολίστες: Εμμανουήλ Ζερδεβάς, Ραφαήλ-Ηλίας Φοροτζίδης, Παντελεήμων Καλογεράκος, Γρηγόρης Καπετανάκης, Αλέξανδρος Αθυμαρίτης, Στυλιανός Αργυρόπουλος, Άγγελος Φώσκολος, Μιχαήλ Σαρτζετάκης, Νίκος Κοπελιάδης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Χρήστος Παπούκας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είπε: "Είμαστε στην τελική ευθεία, έχουμε δώσει δύο σημαντικά τουρνουά, καθώς δεν υπήρχε το περιθώριο για τρίτο και είμαστε έτοιμοι για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε έναν περίεργο όμιλο, με το εναρκτήριο μάλιστα παιχνίδι να είναι απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια, την Ουγγαρία. Από κει και πέρα, θα αντιμετωπίσουμε την σχετικά άγνωστη σε εμάς Ολλανδία, αλλά και τις Κίνα, Ιαπωνία, τις οποίες δε γνωρίζουμε καθόλου. Στόχος μας είναι, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ