ΠΟΛΟ

Στο Ν.Ο. Χίου ο Θωμάκος

Στο Ν.Ο. Χίου ο Θωμάκος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Θωμάκου, ενός παίκτη από τους πλέον έμπειρους, ο οποίος θα βοηθήσει τους νησιώτες στο πρωτάθλημα της Α1 την επόμενη σεζόν.

Στην Χίο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Θωμάκος, αφού ο ΝΟΧ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου περιφερειακού, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Θωμάκος έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα Ελλάδος και έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος το 2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς περιφερειακού Γιάννη Θωμάκου. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους υδατοσφαιριστές στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Θωμάκος έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα Ελλάδος και έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος το 2008.

Επίσης, ήταν μέλος επί σειρά ετών της Εθνικής ομάδας, με σημαντικότερη διάκριση την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Τέλος, έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών το 2002. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο και, στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, το ΝΟ Αργοστολίου και στον ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ