ΠΟΛΟ

Στο Μαυροβούνιο η Εθνική

Στο Μαυροβούνιο η Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελική ευθεία, ενόψει της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών που ταξιδεύει για το Μαυροβούνιο. Νέο πρόσωπο ο Αργυρόπουλος.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας , για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εισέρχεται η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών που την ερχόμενη Κυριακή (10 Ιουλίου) μεταβαίνει στην Ποντγκόριτσα για κοινό καμπ με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μπορ της Σερβίας όπου θα μετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας (14-17 Ιουλίου), με τη συμμετοχή 8 συνολικά εθνικών ομάδων.

Ο κύκλος προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί το τριήμερο 22-24 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης στο Λαιμό, όπου και θα πραγματοποιηθεί κοινό καμπ με την Κροατία.

Η Εθνική μας ομάδα αναχωρεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 28 Ιουλίου.

Στην Ποντγκόριτσα την Κυριακή (10/7), μέσω Βελιγραδίου (08.25), μεταβαίνουν οι εξής 15 πολίστες μας: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος. Από τις 14 Ιουλίουθα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης.

Η κοινή προετοιμασία με τους Μαυροβούνιους θα επισφραγιστεί με επίσημο φιλικό που θα γίνει στις 12 Ιουλίου (19.00 τοπική) στο Νίκσιτς (40 χλμ από την Ποντγκόριτσα), αγώνας με τον οποίο θα εγκαινιαστεί η νέα ολυμπιακή πισίνα του Μαυροβουνίου.

Στις 13 Ιουλίου, η Εθνική μας, θα μεταβεί στο Μπορ της Σερβίας για το 8εθνές τουρνουά.

Στον Α’ Όμιλο μετέχουν: Σερβία, Ισπανία, Γαλλία, ΕΛΛΑΔΑ και στον Β’ Όμιλο: Βραζιλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο

Η σειρά των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 14/7

20.00 Σερβία – ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 15/7

13.30 ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία

18.30 Γαλλία – ΕΛΛΑΔΑ

Το Σάββατο (16/7) θα γίνουν τα χιαστί ματς και την Κυριακή (17/7) οι αγώνες κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ