ΠΟΛΟ

Στο Μαυροβούνιο η εθνική ανδρών

Στο Μαυροβούνιο η εθνική ανδρών

Την ερχόμενη εβδομάδα η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών εγκαταλείπει την Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα λάβει μέρος και σε τουρνουά στο Βελιγράδι.

Μετά και την προσθήκη του Χρήστου Αφρουδάκη η προετοιμασία της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με διπλές προπονήσεις. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα έχει την ευκαιρία να κάνει δυνατές προπονήσεις και να μετρήσει τις δυνάμεις της με αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Την ερχόμενη Τρίτη (30/7) αναχωρεί για το Μαυροβούνιο για ολιγοήμερη προετοιμασία.

Θα είναι οι πρώτοι φιλικοί αγώνες έστω και ανεπίσημοι. Η εθνική ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία της και θα αναχωρήσει στα μέσα Ιουλίου για να λάβει μέρος σε τουρνουά στη Σερβία (17-19/7).

Το τουρνουά πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν διεξάγεται από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Η εθνική ανδρών έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στον Β' Όμιλο την Ιταλία, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ