ΠΟΛΟ

Στο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μεγάλες νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Α1 πόλο των γυναικών τόσο η Βουλιαγμένη όσο και ο Ολυμπιακός απέναντι σε Ρέθυμνο και Εθνικό αντίστοιχα.

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα ξεκίνησε η Α1 πόλο των γυναικών. Η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός μετέτρεψαν σε περίπατο τους αγώνες τους με το ΝΟ Ρεθύμνου και τον Εθνικό αντίστοιχα. Σημαντική νίκη για τον Εθνικό. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Στον πρώτο όμιλο και στο ματς που άνοιξε την αγωνιστική σεζόν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έκανε περίπατο απέναντι στον Εθνικό επικρατώντας με 18-4. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αγωνίστηκε χωρίς τις Αλεξάνδρα Ασημάκη και Φιλιώ Μανωλιουδάκη που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Εθνικός άντεξε στην πίεση των ερυθρολεύκων μόνο για ένα οκτάλεπτο (1-3) και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τις "ερυθρόλευκες". Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Ελευθερία Πλευρίτου με τέσσερα γκολ, ενώ από τρία σημείωσαν η Αβραμίδου και η Μαργαρίτα Πλευρίτου. Πρώτη σκόρερ για τον Εθνικό ήταν η Φραγκιουδάκη με τρία γκολ

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επιβλήθηκε με το ευρύ 23-2 του ΝΟ Ρεθύμνου στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να επιβάλουν πλήρως το ρυθμό τους. Ο ΝΟ Ρεθύμνου είχε στην σύνθεσή του μόλις δέκα παίκτριες και μοιραία δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση.

Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Ιωάννα Χυδηριώτη και η Ελένη Ξενάκη με τέσσερα γκολ. Χαρακτηριστικό είναι ότι για την Βουλιαγμένη σκόραραν δώδεκα παίκτριες.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-18

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-5, 1-7, 1-3

Εθνικός (Τσόκας): Μπίσμπα 1, Φραγκιουδάκη 3

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελευθεριάδου 2, Ελ. Πλευρίτου 4, Σώρα 1, Αβραμίδου 3, Μ. Πλευρίτου 3, Έμολο 1, Β. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 2, Φουντωτού 1

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Ρεθύμνου 23-2

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 7-0, 4-0, 7-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 4, Μαστροκάλου 1, Πρωτοπαπά 3, Ξενάκη 4, Ιφ. Μαυρωτά 2, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 2, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Κοκκινάκη 1, Αντωνιάδη 1

ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Μαυρέλλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Ρεθύμνου 23-2

Εθνικός - Ολυμπιακός 4-18

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βουλιαγμένη 3

2. Ολυμπιακός 3

3. Εθνικός 0

4. Ρέθυμνο 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)

Σάββατο 29/10

16.30 ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός

17.00 Εθνικός - ΝΟ Ρεθύμνου

Ξέφυγε από το πρώτο οκτάλεπτο η Γλυφάδα

Έπειτα από την κατάκτηση του τουρνουά του ΣΕΔΥ την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και επιβλήθηκε της ΝΕΠ με 9-3 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγούμενη στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 4-0 και δεν άφησε περιθώρια στις φιλοξενούμενες, καθόλη την διάρκεια του αγώνα να ανακάμψουν. Για την Γλυφάδα σκόραραν 6 διαφορετικές παίκτριες, ενώ από 2 τέρματα σημείωσαν οι Ελληνιάδη και η Κολτσίδα.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία στην 1η αγωνιστική. Η ομάδα των βορείων προαστίων νίκησε με 13-9 τον Ηλυσιακό σε ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι παίκτριες του Γιώργου Ιντζέ έχτισαν διαφορά δύο τερμάτων στην λήξη του δευτέρου οκταλέπτου και κατάφεραν να την διατηρήσουν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς και να την αυξήσουν προς το τέλος του αγώνα.

Πρωτη σκόρερ για την νικήτρια ομάδα ήταν η Στρατιδάκη με τέσσερα, ενώ η Τζελέπη και η Όλσεν σημείωσαν από τρία. Κορυφαία σκόρερ για την ομάδα του Άγγελου Γαρελίδη ήταν η Χαραλαμπίδου που πέτυχε τέσσερα γκολ.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας- ΝΕ Πατρών 9-3

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 1-0, 3-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Κόλλια 1, Μαμόγλου 1, Κολτσίδα 2, Δ. Παπαναστασίου 1, Νιαρχάκου 1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μπαλάτσα 1, Λυκοθανάση 1

Ηλυσιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 9-13

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 2-2, 3-5

Ηλυσιακός (Γαρελίδης): Σαμαρά 1, Χαραλαμπίδου 4, Παντελίδου 2, Παπαδάκη 2

Τρίτων Αμαρουσίου (Ιντζές): Μουλλάκη 1, Τζελέπη 3, Χατζηκυριακάκη 1, Στρατιδάκη 4, Μαλλιαρού 1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΕ Πατρών 9-3

Ηλυσιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 9-13

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας 3

Τρίτων Αμαρουσίου 3

Ηλυσιακός 0

ΝΕ Πατρών 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)

Σάββατο 29/10

16.30 ΑΝΟ Γλυφάδας - Τρίτων Αμαρουσίου

19.30 Ηλυσιακός - ΝΕ Πατρών

Photo credits: Actions images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ