ΠΟΛΟ

Στο δρόμο της Εθνικής η Ρωσία

Στο δρόμο της Εθνικής η Ρωσία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ρωσία ηττήθηκε από την Ιταλία, κατέλαβε την τρίτη θέση στο δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά και θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής με φόντο την πρόκριση για το Ρίο.

Την αντίπαλο της στο κρίσιμο χιαστί αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έμαθε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τελικά τη Ρωσία η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον άλλο όμιλο.

Στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής η Ιταλία επιβλήθηκε με 6-2 επί της Ρωσίας και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η Ολλανδία πριν από λίγο επικράτησε με 9-6 επί της Νέας Ζηλανδίας και πέρασε στη δεύτερη θέση αφήνοντας τις Ρωσίδες τρίτες. Έτσι, στον κρίσιμο χιαστί αγώνα του Σαββάτου (26/3, 14.45) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ρωσία με έπαθλο την είσοδο στην τετράδα που ισοδυναμεί με πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος αγώνας που θα δώσουν μέσα στο 2016 οι δύο ομάδες. Οι δύο από αυτούς έγιναν στο Βελιγράδι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο ματς της φάσης των ομίλων η Ρωσία είχε επιβληθεί με 16-6 επί της Εθνικής μας με τα κορίτσια του Σάκη Κεχαγιά να παίρνουν τη ρεβάνς στον αγώνα της 5ης θέσης αφού νίκησαν με 13-12 στα πέναλτι.

Η τρίτη και τελευταία μέχρι σήμερα αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε στο πλαίσιο του "Θέτις Καπ" όπου η εθνική μας επιβλήθηκε εύκολα με 11-6.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

ΗΠΑ - Γαλλία

Ελλάδα - Ρωσία

Ισπανία - Ολλανδία

Καναδάς - Ιταλία

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ