ΠΟΛΟ

Στις εθνικές ομάδες ο Χατζηθεοδώρου

Στις εθνικές ομάδες ο Χατζηθεοδώρου
INTIME SPORTS

Στο προπονητικό τιμ της κολυμβητικής ομοσπονδίας (ΚΟΕ) εντάχθηκε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Διευκρινίστηκε πως δεν αναλαμβάνει πόστο στην εθνική ανδρών.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου συμπεριλήφθηκε στο προπονητικό τιμ της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Ο παλαίμαχος πολίστας και νυν προπονητής του Νηρέα Λαμίας δεν θα αναλάβει πόστο στην εθνική ανδρών, όπως διευκρίνισε η ΚΟΕ.

Ο Χατζηθεοδώρου είχε ζητήσει παλιότερα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας νέων ανδρών. Το ρόλο του θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

" Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμένα να ανήκω πλέον στο προπονητικό δυναμικό της ΚΟΕ. Κάθε προπονητής θα ήθελε μια τέτοια θέση. Οι αρμοδιότητες που θα μου ανατεθούν θα με κάνουν πιο υπεύθυνο και σοβαρό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό", σχολίασε ο Χατζηθεοδώρου.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει:

" Το ΔΣ της ΚΟΕ αποφάσισε τη συνεργασία και την ένταξη του στο προπονητικό δυναμικό της Ομοσπονδίας, με τον πρώην διεθνή υδατοσφαιριστή μας Θόδωρο Χατζηθεοδώρου.

Ο ρόλος του και το αντικείμενο της συνεργασίας με τον ως άνω τεχνικό, θα καθοριστούν προσεχώς και για το λόγο αυτό έχει εξουσιοδοτηθεί σχετικά ο Πρόεδρος ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Διευκρινίζεται πάντως ότι, η συνεργασία αυτή, καμία σχέση δεν έχει με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ