ΠΟΛΟ

Στην τετράδα ο Εθνικός, μένει εκτός η Γλυφάδα

Στην τετράδα ο Εθνικός, μένει εκτός η Γλυφάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 12-4 επί της Γλυφάδας και όπως όλα δείχνουν την αφήνει εκτός τετράδας στην Α1 πόλο των γυναικών. Πέρασε τέταρτος ο Εθνικός.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε εύκολα τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

Ο ΝΟΒ έχει οριστικοποιήσει τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας, μετά από αυτήν την ήττα ισοβαθμεί με τον 4ο, εδώ και λίγη ώρα, Εθνικό Πειραιά, αλλά δεν ευνοείται στην ισοβαθμία με τις Πειραιώτισσες και είναι 5ος, μια αγωνιστική πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-4

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 1-0, 2-0, 4-4.

ΝΟΒ (Καμμένου): Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη 2, Ντάσιου 1, Ξενάκη 3, Ι. Μαυρωτά 1, Β. Διαμαντοπούλου 1

ΑΝΟΓ (Σίλαγκι): Ελληνιάδη 3, Αντωνίου

Εύκολα ο Ολυμπιακός

Την νίκη με 26-2 πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ποσειδώνα Ιλισίων για την 13η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης Γυναικών, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγερωφ».

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη, αρκετές εκ των οποίων προέρχονται από το Προολυμπιακό τουρνουά της Χάουντα, δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην ομάδα του Ποσειδώνα και πήραν μια εύκολη νίκη, με πρωταγωνίστρια την Ασημάκη, που πέτυχε έξι (6) γκολ για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Παυλίδης έδωσε την ευκαιρία και σε νεαρές πολίστριες να αγωνιστούν, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ασημάκη με τα έξι (6) τέρματα που πέτυχε, ενώ για λογαριασμό της ομάδας της Θεοδώρας Μιχαηλίδου, δύο (2) γκολ πέτυχε η Σαμαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 26-2

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 6-0, 9-1, 6-1

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Τετζαλίδου 1, Ε. Πλευρίτου 2, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 6, Μ. Πλευρίτου 2, Έμολο 2, Έγκενς 3, Φουντωτού 1, Νιαρχάκου 2, Ελευθεριάδου 4

ΚΟΠΙ (Μιχαηλίδη): Σαμαρά 2

Πέρασε από το Μαρούσι ο Εθνικός

Ο Εθνικός ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου για την 13η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου, με 15-8.

Οι φιλοξενούμενες ήταν καλές επιθετικά και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να φτάσουν τους 20 βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κοντά μέχρι το ημίχρονο, όμως από εκεί και έπειτα η διαφορά μεγάλωσε και ο Εθνικός ανέβασε το ρυθμό του.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Στρατηδάκη των ηττημένων, με τέσσερα (4) γκολ, ενώ για τον Εθνικό Μπίσμπα και Βάσιλα πέτυχαν από τρία (3) τέρματα.

Σημειώνεται πως ο προπονητής της ομάδας του Τρίτωνα, Θανάσης Τούρος, δεν κατέβηκε στον αγώνα λόγω οικονομικών διαφορών με την ομάδα του και στην θέση του, στον πάγκο της ομάδας, έκατσε ο Κωνσταντίνος Βλαντής.

ΤΡΙΤΩΝ Α.Ο. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-15

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 3-5, 0-3

Τρίτων (Βλαντής): Κολιτσοπούλου 1, Τζελέπη 1, Στρατηδάκη 4, Μαλλιαρού 1, Στρείδη 1

Εθνικός (Τσόκας): Βάσιλα 3, Χατζηκυριακάκη 2, Μπίσμπα 3, Καλογεράκου 2, Πάτερου 1, Πέττα 3, Γκούζουλα 1

Νίκη για ΝΟ Ρεθύμνου στο Βόλο

Ο ΝΟ Ρεθύμνου ήταν ο νικητής στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής απέναντι στον ΝΟΒΑ, με 21-7, στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Η κρητική ομάδα δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, ΝΟΒΑ και έφτασε σε μια ευρεία νίκη που τον διατήρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας και έφτασε τους 26 βαθμούς. Πρωταγωνίστρια του αγώνα η Μυριοκεφαλιτάκη, που πέτυχε επτά (7) τέρματα, ενώ για τις γηπεδούχους η Βλαχάκη σκόραρε τέσσερις (4) φορές.

ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7-21

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 3-4, 1-5, 2-7

ΝΟΒΑ (Χαλάς): Φωτιάδου 1, Καστάη 1, Σιούλα 1, Βλαχάκη 4

Ρέθυμνο (Κουφάκης): Σαφέτη 4, Γαγάνη 1, Θεοδωράκη 1, Μαυρέλλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 7, Λιμπιτάκη 2 Φαρμάκη 3

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 26-2

ΝΟΒΑ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7-21

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-15

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39

2.ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 32

3.ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 26

4.ΕΘΝΙΚΟΣ 20

……………………………

4.ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 20

6.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛ. 7

-.ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. 7

………………………

8.ΝΟΒΑ -1

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (1): Από τον ΝΟ Βουλιαγμένης έχει αφαιρεθεί ένας (1) βαθμός, για την περσινή περίοδο, με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (2): Ο ΝΟΒΑ έχει έναν (1) μηδενισμό και μείον έναν (1) βαθμό

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 9/4):

Κυριακή 3/4

11.00 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Σάββατο 9/4

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός

Εθνικός- ΝΟΒΑ

Ποσειδών Ιλισίων – Τρίτων Αμαρουσίου

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ