ΠΟΛΟ

Στην Ουτρέχτη η εθνική γυναικών

Στην Ουτρέχτη η εθνική γυναικών

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από το Μπακού ο Στέφανος Λέανδρος και ταξιδεύει ξανά αυτή τη φορά στην Ολλανδία με την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών.

Μετά την ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ουγγαρία και την επιστροφή στην Ελλάδα, η εθνική γυναικών αναχωρεί την Πέμπτη (25/6) για την Ολλανδία. Προορισμός είναι η Ουτρέχτη και το τουρνουά προετοιμασίας με τη συμμετοχή της Ολλανδίας, της Ουγγαρίας και της Κίνας.

Είναι το τελευταίο δυνατό τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωταθλημα του Καζάν και ο προπονητής Γιώργος Μορφέσης έχει καταλήξει στην 13άδα. Την αποστολή ακολουθούν οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Χριστίνα Κότσια, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Στεφανία Χαραλαμπίδη.

Στην εθνική ομάδα ενσωματώθηκε και ο βοηθός προπονητή Στέφανος Λέανδρος μετά την επιστροφή του τη Δευτέρα (22/6) από το Μπακού, όπου οδήγησε την εθνική ομάδα πόλο των νεανίδων στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Ουτρέχτης:

Παρασκευή 26/6

Ελλάδα-Ουγγαρία (19.30)

Ολλανδία-Κίνα (21.00)

Σάββατο 27/6

Κίνα-Ελλάδα (19.30)

Ολλανδία-Ουγγαρία (21.00)

Κυριακή 28/6

Ουγγαρία-Κίνα (11.30)

Ολλανδία-Ελλάδα (13.00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ