ΠΟΛΟ

Στην Ουγγαρία η Εθνική Γυναικών

Στην Ουγγαρία η Εθνική Γυναικών
PETSPAN

Σήμερα (2/1) ταξιδεύει για τη Βουδαπέστη, και από εκεί οδικώς για το Μίσκολκ της Ουγγαρίας, η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές τουρνουά που γίνεται στην ουγγρική πόλη από τις 3 έως και τις 5 του μήνα.

Σήμερα (2/1) ταξιδεύει αεροπορικώς για τη Βουδαπέστη, και από εκεί οδικώς για το Μίσκολκ της Ουγγαρίας, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές τουρνουά που γίνεται στην ουγγρική πόλη από τις 3 έως και τις 5 του μήνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Βελιγράδι 10-23 Ιανουαρίου).

Στο τουρνουά μετέχουν, εκτός από την ελληνική ομάδα, η Ιταλία, η Ουγγαρία και μια δεύτερη αντιπροσωπευτική ομάδα της Ουγγαρίας (Ουγγαρία 2).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, έχει επιλέξει 14 πολίστριες για τη συγκεκεριμένη αποστολή. Είναι οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη - Χριστίνα Μπενέκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Κώτσια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου.

Την ομάδα συνοδεύουν, εκτός από τον Σάκη Κεχαγιά, η συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Αγγελική Γερόλυμου και η φυσικοθεραπεύτρια Εύη Βούλγαρη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ουγγαρίας):

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου: 15.15 Ουγγαρία - Ουγγαρία 2, 16.45 Ελλάδα - Ιταλία

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου: 15.15 Ουγγαρία - Ελλάδα, 16.45 Ουγγαρία 2 - Ιταλία

Τρίτη 5 Ιανουαρίου: 16.15 Ουγγαρία - Ιταλία, 17.45 Ουγγαρία 2 - Ελλάδα

Οι διαιτητές του τουρνουά: Ιβάν Ράκοβιτς (Σερβία), Πίτερ Μπαλζάν (Μάλτα), Χαλντούν Τοϊγκάρλι (Τουρκία), Ζολτ Μαργιάι (Ουγγαρία). Ντελεγκέι: Στέφαν Μπόττλικ (Σλοβακία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ