ΠΟΛΟ

Στην Ουγγαρία για το θαύμα η εθνική

Στην Ουγγαρία για το θαύμα η εθνική
INTIME SPORTS

Το πρωί της Δευτέρας πέταξε η αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών για την Ουγγαρία όπου θα αντιμετωπίσει τους Μαγυάρους (14/4, 18.15) στο πλαίσιο του World League.

Ολοκληρώθηκε το Μ. Σάββατο 11/4 το μεσημέρι η μίνι προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Εθνικό κολυβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στον Πειραιά εν όψει του καθοριστικού αγώνα με την Ουγγαρία την προσεχή Τρίτη (14/4) στο Γκιορ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου της Ευρωπαϊκής ζώνης των Προκριματικών του World League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος θα έχει μαζί του στη 13άδα τους: Κώστα Τσαλκάνη, Στέφανο Γαλανόπουλο, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Βαγγέλη Δελακά, Κυριάκο Ποντικέα, Γιώργο Δερβίση, Γιάννη Φουντούλη, Αλέξανδρο Γούνα, Θανάση Χρυσοσπάθη, Μανώλη Μυλωνάκη, Άγγελο Βλαχόπουλο, Μάριος Καπότση.

Την αποστολή, που θα ταξιδέψει αεροπορικώς τη Δευτέρα το πρωί (μέσω Βιέννης και από εκεί οδικώς στο Γκιορ της Ουγγαρίας) θα συνεδέψουν, εκτός από τον Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Ευαγγελάτος και ο έφορος της ομάδας και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Δημήτρης Γιακουμάτος ως αρχηγός αποστολής.

Η Εθνική μας βρίσκεται στην 2η θέση του Ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Ουγγαρία και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη είτε με τρία γκολ διαφορά για να περάσει εκείνη ως 1η στην τελική φάση, είτε με δύο για να παιχτεί η πρόκριση στα πέναλτι (θυμίζουμε ότι είχε χάσει στον Πειραιά από τους Μαγυάρους 15-13).

Το ματς της Ελλάδας με την Ουγγαρία είναι προγραμμαστισμένο να ξεκινήσει την Τρίτη 14/4 στις 18.15 τοπική ώρα.

Στο άλλο αδιάφορο ματς της ίδιας αγωνιστικής του Ομίλου παίζουν Σλοβακία - Ρουμανία.

Η Βαθμολογία (5 αγώνες):

1. Ουγγαρία (75-16) 15

2. ΕΛΛΑΔΑ (73-51) 12

3. Ρουμανία (49-80) 2

4. Σλοβακία (47-67) 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ