ΠΟΛΟ

Στην Ουγγαρία για το διπλό ο Ολυμπιακός

ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Ουγγαρία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την O.S.C. Βουδαπέστης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League πόλο. Η αποστολή των Πειραιωτών, τι είπαν οι Βλάχος και Μουρίκης.

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (19/12), η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την O.S.C. Βουδαπέστης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Oι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (20/12) στις 19:30 την ουγγρική ομάδα με στόχο να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία στον Α' Όμιλο, χάρη στην οποία βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο.

Η αποστολή αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ικανό για κάθε αποτέλεσμα στην έδρα του και σε χρονική στιγμή που ψάχνει αντίδραση μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Όλα αυτά θα δυσκολέψουν πολύ το παιχνίδι μας και τον στόχο του για μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός εδρας. Η απόδοση μας, η συγκέντρωση, ο ρυθμός που θα έχουμε και κυρίως η αμυντική μας λειτουργία θα κρίνει κατά την γνώμη μου το παιχνίδι".

Ο φουνταριστός των Πειραιωτών, Κωνσταντίνος Μουρίκης, ανέφερε με τη σειρά του: "Είναι ένα εκτός έδρα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η O.S.C. Στόχος μας είναι παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη και πιστεύω ότι αν εμφανιστούμε όπως στα προηγούμενα ματς, μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ γιατί σε αυτά τα παιχνίδια τη νίκη τη δίνει η άμυνα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ