ΠΟΛΟ

Στην εθνική ομάδα ο Βλάχος

Στην εθνική ομάδα ο Βλάχος
INTIME SPORTS

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) έδωσε τα ηνία της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στον Θοδωρή Βλάχο.

Πριν προλάβει να κρυώσει καν η καρέκλα του Σάκη Κεχαγιά στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θοδωρή Βλάχου στην τεχνική ηγεσία.

Ο 45χρονος προπονητής θα αναλάβει την εθνική παράλληλα με τις υποχρεώσεις του ως τεχνικός του Ολυμπιακού. Τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίζει άλλωστε, καθώς οι περισσότεροι διεθνείς είναι "ερυθρόλευκοι".

Οι δηλώσεις του Βλάχου:

" Αποδέχτηκα θετικά την πρόταση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο που επικυρώθηκε από το ΔΣ της ΚΟΕ, να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να διαχειριστώ τις τύχες της Εθνικής ομάδας, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά, γεγονός το οποίο οφείλεται και στον προκάτοχο μου, Σάκη Κεχαγιά.

Η ομάδα είναι καλή και με προοπτικές να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος γι αυτό. Η επόμενη ημέρα θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμη καλύτερη και ελπιδοφόρα για την Εθνική μας ομάδα".

Το εγκώμιο του παλαίμαχου διεθνή που έχει 27 συμμετοχές στην εθνική ομάδα έπλεξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ευχαριστώντας παράλληλα τον Σάκη Κεχαγιά για την πολύτιμη παρουσία του στην εθνική ομάδα.

" Η επιλογή έγινε από την ΚΟΕ, εκτιμώντας τη γενικότερη παρουσία του Θοδωρή Βλάχου στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τόσο στην Εθνική ομάδα ως αθλητής όσο και στην γενικότερη παρουσία του στο χώρο. Ο Θοδωρής Βλάχος έχει βαθιά γνώση προσώπων και πραγμάτων στην ελληνική υδατοσφαίριση και θα στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο χρονικό αυτό σημείο. Παράλληλα θα ήθελα να εκφραστώ για τον Σάκη Κεχαγιά, ο οποίος υπήρξε στην Εθνική ομάδα ένας εργατικότατος και άριστοςπροπονητής με θετικά αποτελέσματα στο χρόνο της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα και ακόμα καλύτερος άνθρωπος και χαρακτήρας. Η εισήγηση μου στο Δ.Σ. της ΚΟΕ θα είναι η αξιοιποίηση του Σάκη Κεχαγιά στην ελληνική υδατοσφαίριση, σε χώρο σημαντικό για τις Εθνικές ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ