ΠΟΛΟ

Στην Α1 γυναικών η ΝΕ Πατρών!

Στην Α1 γυναικών η ΝΕ Πατρών!

Η ΝΕ Πατρών πήρε τελικά το ντέρμπι με το ΝΟ Λάρισας αφού επικράτησε με 11-6 και έτσι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 πόλο των γυναικών.

Την άνοδό της στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης των γυναικών πανηγυρίζει η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών. Η ομάδα της Αχαΐας σε έναν αγώνα που είχε χαρακτήρα τελικού επικράτησε του πολύ καλού ΝΟ Λάρισας στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με 11-6 και βρίσκεται πλέον στα «σαλόνια» του ελληνικού πόλο.

Η ΝΕΠ πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ (5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο) και παρά τις προσπάθειες του ΝΟΛ να πλησιάσει (7-5 στις αρχές του τρίτου) κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με το 11-6 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 11-6

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-2, 3-1, 1-1

ΝΕ Πατρών: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Μ. Μπαλατσά 1, Πασσά 1, Μ. Μανέτα 1, Σ. Μανέτα 3, Ν. Μπαλατσά, Ζερβακάκη 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 1, Στροφιλά, Λυκοθανάση, Αγγελοπούλου, Κρίλη, Τσιμάρα 2

ΝΟ Λάρισας: Καζάνα, Δημητρίου 1, Κυροδήμου, Χασιώτη 2, Μπαλωμενάκη 1, Ιωακείμ, Κουρουτσάλη 1, Κόκκινου, Χέδα, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα, Μιγδάνη, Θεοχάρη, Φήκα, Οικονόμου

Η Τελική Βαθμολογία

ΝΕ Πατρών 9

ΝΟ Λάρισας 4

Νηρέας Χαλανδρίου 2

Ηλυσιακός 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ