ΠΟΛΟ

Στην Α1 ανδρών η ΝΕ Πατρών και ο ΓΣ Ηλιούπολης

Στην Α1 ανδρών η ΝΕ Πατρών και ο ΓΣ Ηλιούπολης

Πήραν και τυπικά το εισιτήριο για την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης η ΝΕ Πατρών και ο ΓΣ Ηλιούπολης. Υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική Ανδρών ο ΟΥΚ Βόλου.

Πήραν και τυπικά το εισιτήριο για την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης η ΝΕ Πατρών και ο ΓΣ Ηλιούπολης, μετά και τους αγώνες της 9ης και προτελευταία αγωνιστικής του Β' Γύρου της Τελικής φάσης στον Όμιλο Ανόδου (πλέι οφ) του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών σήμερα το πρωί (19/7).

Η ΝΕΠ νίκησε τον Ηλυσιακό 11-10 και έμεινε μόνη πρώτη, ενώ ο ΓΣ Ηλιούπολης ήρθε ισόπαλος 10-10 με τον ΝΟ Πατρών και με αυτό το αποτέλεσμα ο ΓΣΗ είναι στη δεύτερη προνομιούχο θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο, ενώ ο ΝΟΠ έχασε τις μαθηματικές του ελπίδες για άνοδο.

Εντέλει, η ΝΕΠ πήρε τον τίτλο, καθώς πρώτευσε στην τελική κατάταξη του Ομίλου Ανόδου (πλέι οφ) της Τελικής φάσης της διοργάνωσης μετά και τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής στο κολυμβητήριο Πεπανός της Πάτρας. Σημειώνουμε ότι

Αναλυτικά τα αποψινά (19/7) τρία τελευταία αποτελέσματα του Ομίλου Ανόδου (πλέι οφ) και η τελική βαθμολογία:

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΔΟΥ (ΠΛΕΪ ΟΦ), Κολυμβητήριο Πεπανός:

ΝΑΟ Κέρκυρας - ΓΣ Ηλιούπολης 3-12, ΝΟ Πατρών - ΝΕ Πατρών 3-8, Ηλυσιακός - ΝΟ Χαλκίδας 9-7.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΝΕ Πατρών 27

2. ΓΣ Ηλιούπολης 25

..............................................

3. ΝΟ Πατρών 17

4. Ηλυσιακός 13

5. ΝΑΟ Κέρκυρας 6

6. ΝΟ Χαλκίδας 0

Υποβιβάστηκε, εξάλλου, στη Β' Εθνική Ανδρών ο ΟΥΚ Βόλου, καθώς πήρε την 6η και τελευταία θέση στην τελική κατάταξη των ομάδων που είχαν απομείνει στον Όμιλο Καθόδου (πλέι άουτ) της Τελικής φάσης της Α2 Ανδρών, οι τελευταίες δύο αγωνιστικές του οποίου έγιναν σήμερα στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο ΟΥΚ Βόλου ηττήθηκε στο πιο καθοριστικό ματς με 10-9 από τον ΝΟ Ρεθύμνου που παρέμεινε στην Α2. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον ΟΥΚ Βόλου υποβιβάστηκαν ακόμα στην Β' Εθνική Ανδρών ο Μίλων, η ΝΕ Λαμίας (που δεν εμφανίστηκαν στους αγώνες από ένα σημείο και πέρα, αλλά μηδενίστηκαν σε όλους χάνοντάς τους με 5-0) και ο ΝΟΒΑ (που δεν κατέβηκε καθόλου στα πλέι άουτ).

Τα σημερινά (19/7) αποτελέσματα του Ομίλου Καθόδου (πλέι άουτ), πρωί και απόγευμα και η τελική βαθμολογία

ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΘΟΔΟΥ (ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ), Κολυμβητήριο Χανίων:

ΟΦΗ - Νηρέας Γέρακα 10-11, ΝΟ Χανίων - Ιωνικός 14-12, Μίλων - ΝΟ Ρεθύμνου 0-5 α.α., ΟΥΚ Βόλου - ΝΕ Λαμίας 5-0 α.α., Ιωνικός - Μίλων 5-0 α.α., ΝΟ Ρεθύμνου - ΟΥΚ Βόλου 10-9, ΝΕ Λαμίας - ΟΦΗ 0-5 α.α., Νηρέας Γέρακα - ΝΟ Χανίων 7-11.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΝΟ Χανίων 19

2. Νηρέας Γέρακα 13

3. Ιωνικός 13

4. ΟΦΗ 11

5. ΝΟ Ρεθύμνου 11

.................................................

6. ΟΥΚ Βόλου 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ